UBICA I MAJA SE DOPISIVALI NA VLAŠKOM! Novi DETALJI o četvorostrukom UBISTVU iz Jabukovca!
Davor Pernić, Foto: Privatna arhiva

jezivo

UBICA I MAJA SE DOPISIVALI NA VLAŠKOM! Novi DETALJI o četvorostrukom UBISTVU iz Jabukovca!

Tužilaštvo će na osnovu prikupljenog materijala uskoro oceniti da li Maja B. ima neke veze sa zločinom

Objavljeno:

Telefonski razgovori Davora Pernića (35), osumnjičenog da je ubio četvoro ljudi u Jabukovcu kod Negotina, i Maje B., za koju on tvrdi da mu je saučesnica, veštačeni su i preslušani u njihovom prisustvu. To veštačenje trebalo bi da odgovori da li je i Maja B. učestvovala u zločinu, kako Pernić tvrdi.

Veštačenje telefonskih razgovora obavljeno je na predlog Višeg javnog tužilaštva u Negotinu. Podsetimo, Pernić je osumnjičen da je ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53) sedmog avgusta 2019. na salašu u mestu Velja Vratna.

- Služba za specijalne istražne metode MUP Srbije je okončala veštačenje telefona Pernića i Maje B. U njihovom prisustvu je obavljeno preslušavanjr razgovora. Razgovori su bili vođeni i na vlaškom jeziku - kaže naš izvor upućen u istragu.

Tužilaštvo će na osnovu prikupljenog materijala uskoro oceniti da li Maja B. ima neke veze sa zločinom.

- Pernić je u trenutku zločina bio uračunljiv. Pregledom je ustanovljeno da je i Maja B. uračunljiva osoba - dodaje naš sagovornik.

Utvrđeno je da je na oružju kojim je počinjen zločin pronađen Pernićev DNK, dok nisu pronađeni biološki tragovi Maje B. Pernić je po hapšenju priznao zločin, a policiju je odveo i do mesta gde je zakopao oružje. Neko vreme potom promenio je iskaz i tada kazao da mu je Maja B. navodno kazala da Kazimirovići imaju para kao i da je i ona pucala iz puške, što je ona negirala na saslušanju. Na predlog odbrane saslušani su svedoci, a svi su Maji B. dali alibi.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.