ŽELJKO JE SUPRUGU U PAPUČAMA I PIDŽAMI VODAO PO GRADU, pa je odveo kod pruge, izvadio nož i počeo da BODE PO GLAVI!
Željko S. (33) uhapšen je zbog sumnje da je u sredu svoju suprugu Valentinu T. (44) u mestu Topola izbo nožem, Foto: Profimedia

užas kod pančeva!

ŽELJKO JE SUPRUGU U PAPUČAMA I PIDŽAMI VODAO PO GRADU, pa je odveo kod pruge, izvadio nož i počeo da BODE PO GLAVI!

On se sumnjiči da je u naselju Topola prekjuče u popodnevnim satima zadao više uboda svojoj supruzi

Objavljeno:

Željko S. (33) uhapšen je zbog sumnje da je u sredu svoju suprugu Valentinu T. (44) u mestu Topola kod Pančeva izbo nožem, nanevši joj povrede po licu, rukama i glavi!

On se sumnjiči da je u naselju Topola prekjuče u popodnevnim satima zadao više uboda svojoj supruzi, a potom pobegao sa lica mesta. Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila. Povređena žena zbrinuta je iste večeri na Vojnomedicinskoj akademiji.

Dr Darko Mirković, glavni dežurni hirurg VMA rekao je za RTS da je VMA preksinoć bila dežurna i da je oko 22 sata primljena žena koja je po grudima i licu imala veliki broj posekotina koje je zadobila od muža. On je rekao da je u pitanju porodično nasilje. Iz VMA rekli su juče za “Blic” da je žena primljena i hospitalizovana na Odeljenje maksiofacijalne hirurgije, kao i da nemaju više detalja o njenom stanju.

Željku S. zadržan je u policiji, nakon čega je juče saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudu da mu se odredi pritvor.

- Ž. S. (33) se stavlja na teret da je 22. januara svoju suprugu V. T. (44) na pružnom prelazu kod naselja Topola u Pančevu napao fizički i zadao joj više uboda nožem, nanevši joj teške telesne povrede - rekli su za “Blic” iz OJT u Pančevu.

Kako “Blic” prenosi, sve je počelo u sredu oko 11 sati ujutru, kada je Željko došao u kuću Valentinine majke, u kojoj je bila i ona, zahtevajući da njegova žena pođe sa njim.

- Valentina je pristala da pođe sa njim, jer je već tada počeo da joj preti. Žena je iz kuće s njim pošla u pidžami i papučama. Željko ju je, navodno, vodao peške celim gradom - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Sve ovo trajalo je više od četiri sata. Kako dodaje, sumnja se da je Željko na svoju suprugu nasrnuo oko 15.40 sati, kada su stigli do pruge, u naselju Topola kod Pančeva.

- On je tada, kako se sumnja, izvadio nož i nasrnuo na nju. Izbo ju je po rukama, po licu i glavi, a zatim pobegao sa lica mesta. Navodno se krio kod svog prijatelja u Malom Ritu, naselju pored Topole, gde su ga našli u alkoholisanom stanju - dodaje naš izvor.

Kako “Blic” saznaje, Valentina i Željko bili su godinama u vezi, pre nego što su stupili u brak. Prema rečima našeg izvora, oni su se venčali tajno.

Nasilnik poznat od ranije, preti mu pet godina robije

Željko i Valentina su se već nekoliko puta rastajali, a kako saznajemo, već je prijavljivala za nasilje u porodici.

- Željko je već procesurian za nasilje u porodici, ali svaki put bi se završavalo na početku istrage, jer je Valentina odustajala od prijave - dodaje naš izvor.

Željku S. na teret se stavlja krivično delo nasilje u porodici, za koje je zaprećena kazna do pet godina zatvora.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.