MALČANSKI BERBERIN PREBAČEN U BEOGRAD: Ukoliko se dokaže JEDNA STVAR neće biti iza REŠETAKA?
Ninoslav Jovanović, Foto: Printscreen

odlučiće se

MALČANSKI BERBERIN PREBAČEN U BEOGRAD: Ukoliko se dokaže JEDNA STVAR neće biti iza REŠETAKA?

Uprkos oceni stručnog tima od nešto više od godinu dana, kada je pušten na slobodu, pre izdržavanje kazne zbog sličnih krivičnih dela, pokazalo se da "vuk dlaku menja, al ćud ne"

Objavljeno:

Poznat javnosti kao Malčanski berberin, iz zatvorske ćelije istražnog pritvora Kazneno popravnog zavoda u Nišu prebačen je danas popodne u Centralni zatvor u Beogradu.

-Po naredbi sudije za pethodni postupak Ninoslav Jovanović je prosleđen u Specijalnu bolnicu beogradskog zatvora sa zahtevom za psihijatrijsko veštačenje.

- Reč je o davanju stručne procene o njegovoj uračunljivosti u trenutku otmice i ponašanju tokom bekstva pred poterom policije i uopšte o njegovom psihičkom stanju.

Uprkos oceni stručnog tima od nešto više od godinu dana, kada je pušten na slobodu, pre izdržavanje kazne zbog sličnih krivičnih dela, pokazalo se da "vuk dlaku menja, al ćud ne".

- Posle psijitrijske procene istraga će se opredeliti o eventulanom podizanju optužnice ili donošenju odluke o lečenju u specijalnoj ustanovi - kaže izvor blizak istrazi.

Jovanović je da podsetimo, krajem prošle godine, 20. decembra, kidnapovao dvanaestogodišnju Nišlijku i silom je držao 17 dana bežeći pred policijom, žandarmerijom, vojskom i gradjanima, skrivajući se na području Knjaževca, Svrljiga i Niša.

Srećom, upornom i brižljivo planiranom potragom, policija je uspela da iz kandži kriminalca istrgne devojčicu živu i vrati je porodici gde se, posle kraćeg lečenja u niškom Kliničkom centru, uspešno oporavlja.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.