VOĐA ŠKALJARACA ZA DLAKU IZBEGAO SMRT! Hteli da mu podmetnu CIJANID U HRANU, uhapšeno su NJIH ČETVORICA
Jovan Vukotić, Foto: Privatna arhiva

VUKOTIĆ ZAMALO UBIJEN

VOĐA ŠKALJARACA ZA DLAKU IZBEGAO SMRT! Hteli da mu podmetnu CIJANID U HRANU, uhapšeno su NJIH ČETVORICA

Otrov koji ubija za minut, nije stigao do Škaljarčeve ćelije

Objavljeno: 14:40h

Jovan Vukotić, poznat kao vođa Škaljarskog klana, pukom srećom je izbegao pokušaj ubistva. Vukotića, koji boravi u CZ-u, četvorica muškaraca pokušalo je da ubije cijanidom.

Uhapšeni su pod sumnjom da su pripremali ubistvo Škaljarca te da su u hranu podmentuli otrov. Da su uspeli da cijanid ubace u hranu.

Kako prenosi Blic pokušaj likvidacije Vukotića otkriven je pre mesec dana, kada je četvorka uhapšena. Navodno, oni su obučeni u policijske uniforme presreli osobu blisku Vukotiću koja mu obično donosi ručak iz jednog beogradskog restorana.

foto: Nebojša Mandić

- Predstavljajući se kao policajci, presreli su tu osobu ali ona u tom trenutku nije imala hranu, već garderobu. Zatražili su da provere šta se nalazi u paketu namenjenom Vukotiću, ali pošto je njegovoj poseti to bilo sumnjivo, odmah je prijavila nadležnima i usledilo je hapšenje - potvrdili su izvori "Blica".

Prilikom pretresa, policija je kod uhapšenuh muškaraca osim lažnih policijskih prsluka, sa oznakama UKP, kačketa, ukradene policijske značke, pronašla oružje, kao i sumnjivu supstancu. Nakon veštačenja utvrđeno je da se radi o cijanidu.

Da su uspeli da cijanid ubace u hranu, nema sumnje da bi i pored velikog i pojačanog obezbeđenja koje Vukotić ima u ćeliji, uspeli u svojoj nameri - navodi izvor Blica.

Podsećanja radi u Atini su u ovom periodu, ubijeni Igor Dedović, Vukotićev kum i saradnik i Stevan Stamatovića u Atini, a u njih je ispaljeno više od 20 hitaca. Grčka policija još uvek traga za četcvoricom osumničenih.

(Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.