KAO DA MI JE UBIO KUĆNOG LJUBIMCA, A NE DETE: Otac ubijenog Miloša besan: Neđeljko je SLINA I PSIHOPATA!
Ubica i žrtva, Foto: Printscreen/facebook

sramota

KAO DA MI JE UBIO KUĆNOG LJUBIMCA, A NE DETE: Otac ubijenog Miloša besan: Neđeljko je SLINA I PSIHOPATA!

Počelo suđenje Neđeljku Đuroviću za ubistvo Miloša Mileusnića.

Objavljeno: 12:03h

Osećam se grozno, jadno i bedno! Drhtao sam ceo, jer je na dva metra od mene sedeo čovek koji mi je ubio sina. Sada sam ga prvi put video i shvatio sam da on nema ni trunke kajanja, shvatio sam kakav je to zločinac. Ponašao se kao da ništa nije uradio - ovo je kroz suze rekao Goran Mileusnić, otac studenta Miloša Mileusnića koga je 27. januara 2019. godine u Beogradu ubio Neđeljko Đurović (30) iz Požarevca.

Nesrećni otac je prisustvovao početku suđenja ubici svog sina u Višem javnom sudu u Beogradu.

- Sada sam ga prvi put video u sudnici i siguran sam da bi se moj sin odbranio od njega da su se potukli, samo da on nije imao nož. Vidi se da on nema snage, mršav je i da nije bio naoružan, ne bi se desilo to što se desilo - rekao je Mileusnić, nakon što se prvi put oči u oči susreo s mladićem koji mu je na pravdi boga usmrtio sina ubodima nožem.

Potreseni otac istakao je da mu je bilo teško da gleda osobu koja mu je zauvek promenila život i uzela mu ono najvrednije što je imao u životu - dete.

-Ja sam njega gledao sve vreme, a on je mene samo jednom pogledao i to kao da me pita: Šta je, šta je bilo? Hteo je sam da mu kažem: Slino ljudska. Obuzeli su me bes i emocije, ali sam uspeo da se saberem i nisam rekao ništa. Nisam želeo da pravim cirkus u sudnici - rekao je Mileusnić i dodao:

-Ubica nije ni pokušavao da mi izjavi saučešće. On nema trunke kajanja u sebi. Pokušavao je da se izvuče kao da se ništa nije dogodilo, kao da mi je ubio kućnog ljubimca, a ne dete. To je čovek koji na svet gleda kao da je sa druge planete i kao da može da radi šta god hoće. Nije delovao čak ni potreseno zbog toga što se nalazi tu gde se nalazi i ponašao se kao da zaista ništa nije uradio. Ali meni ništa ne vredi sada, jer ja nemam mog sina. Potresen sam i tužan - rekao je on.

foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Neđeljko Đurović je kobnog 27. januara rano ujutru, u ulici Dimitrija Tucovića nasmrt izbo Miloša Mileusnića ispred njegove zgrade. Žrtvu je nasumično izabrao i to nakon noći provedene na internetu, gledajući društvene mreže.

-Nakon hapšenja Đurović je priznao zločin i navodno rekao da je to uradio iz sopstvenog besmisla. Pošto je prethodno celu noć gledao Fejsbuk i Instagram, shvatio je da je nezadovoljan svojim životom. Zato je uzeo nož i krenuo u šetnju po gradu. Slučajno je naleteo na Mileusnića i napao ga s leđa - podseća sagovornik koji je bio deo istrage.

Neđeljko Đurović negira krivicu, iako je prvobitno priznao zločin. Njemu preti 40 godina robije jer se tereti za teško ubistvo na podmukao način.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.