UH, BIO JE BLIZAK SA ARKANOM?! Otkriveno s kim je u srodstvu pripadnik Žandarmerije koji se razneo sa ljubavnicom
Pavle R., policajac, Foto: Printscreen

novi detalji

UH, BIO JE BLIZAK SA ARKANOM?! Otkriveno s kim je u srodstvu pripadnik Žandarmerije koji se razneo sa ljubavnicom

Nesreća se dogodila na Vojnom putu između Batajnice i Nove Pazove

Objavljeno:

Mladi policajac je iz Stare Pazove, gde je i živeo sa suprugom i decom, a radio je u novosadskom odredu žandarmerije.

Ljubavna drama završila se juče ujutro tragedijom kada je pripadnik novosadskog odreda žandarmerije Pavle Rakonjac (31) iz Stare Pazove ručnom bombom u automobilu marke opel vektra razneo sebe i svoju ljubavnicu Marinu Petković (28) iz Nove Pazove.

Nesreća se dogodila na Vojnom putu između Batajnice i Nove Pazove, uz samu ogradu vojnog aerodroma "Milenko Pavlović" u Novoj Pazovi. Sumnja se da su motivi ove tragedije ljubavni problem.

- Rakonjac je bio u ljubavnoj vezi sa Marinom, pa se pretpostavlja da je došlo do nekih razmirica koje su dovele do ove tragedije. Naime, Pavle je oženjen i otac dvoje dece, a devojka mu je očigledno bila ljubavnica - priča izvor upoznat sa ovim slučajem.

Mladi policajac je iz Stare Pazove, gde je i živeo sa suprugom i decom, a radio je u novosadskom odredu žandarmerije. Prema saznanjima do kojih je došao Srpski telegraf, Marina je radila kao vaspitačica u staropazovačkom vrtiću i bila je vaspitač Pavlovom detetu.

- Tako su se i upoznali i započeli ljubavnu vezu. Bio je zaljubljen u Marinu i planirao je da se razvede i počne život sa svojom ljubavnicom, koja je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa svojim dečkom. Očigledno je došlo do nekih nesporazuma kada se odlučio na ovako surov potez - priča mladić koji je poznavao Pavla.

Vozilo sa telima pronašla je policijska patrola juče posle devet časova.

- Automobil je bio sa oštećenom karoserijom. A kada su policajci prišli bliže, prizor je bio jeziv. Telo muškarca na vozačevom i žene na suvozačevom mestu bili su razneti. Pretpostavlja se da je Pavle isplanirao ovaj zločin čim je izabrao ovako zabačen put - dodaje izvor blizak policiji.

Arkanov kum i prijatelj Luke Bojovića

O Radetu Rakonjcu se u medijima prvi put čulo 2005. godine kad je protiv njega, Luke Bojovića i još dve osobe bila podignuta optužnica za iznudu. Međutim, tri godine od podizanja optužnice tadašnji Prvi opštinski sud je obustavio postupak jer je predmet zastario.

- Posle smrti Ražnatovića, Rakonjac se zbližio sa Lukom Bojovićem, vođom "zemunskog klana" i jednim od najmoćnijih ljudi u srpsko-crnogorskom podzemlju. Zanimljivo je da su i Rakonjac i Bojović bili bliski sa Sinišom Petrićem Zenicom. Petrić je bio član grupe zloglasnog Marinka Magde i oni su harali Vojvodinom i Mađarskom, kada su u nekoliko razbojništava pobili desetak ljudi. Petrić je i uhapšen kasnije u Španiji, zajedno sa Lukom Bojovićem, zbog ubistva, posedovanja lažnih dokumenata i posedovanja oružja. Petrić i Bojović i danas robijaju u Španiji, a Rade Rakonjac je likvidiran 2014. godine dok je sedeo u kafiću u Zvečanskoj ulici u Beogradu. Ovo ubistvo pripisuje se obračunu Bojovića sa braćom Šaranović, odnosno krvnom osvetom koja je tinjala između porodica godinama - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Inače, Rakonjac je u žandarmeriju prešao pre oko godinu dana, a pre toga je radio u interventnoj ekipi u Policijskoj stanici Stara Pazova.

- On vodi poreklo iz Crne Gore, a njegov stric bio je Rade Rakonjac, blizak prijatelj i kum pokojnog Željka Ražnatovića Arkana. Rakonjac je bio i pukovnik Arkanove Srpske dobrovoljačke garde i njegov telohranitelj. Retko se pojavljivao u javnosti. Hapšen je tokom policijske akcije "Sablja". Njegovo ime pominje se u "Plavoj" i u "Beloj knjizi" o kriminalnim klanovima crnogorske i srpske policije. Zvanično, Rakonjac nikada nije osuđivan - priča dobro obavešten izvor.

(Espreso.co.rs/Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.