MARININA DRUGARICA JEDVA GOVORI OD JECAJA: Da li je istina ovo što mi govorite, znam je ceo život?!
Foto: Printscreen

tužno

MARININA DRUGARICA JEDVA GOVORI OD JECAJA: Da li je istina ovo što mi govorite, znam je ceo život?!

Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su u utorak jutro u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove

Objavljeno:

Ispred porodične kuće Marine Petković, koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle Rakonjac, u Novoj Pazovi vladao je muk i neverica zbog njene tragične pogibije.

Kako za medije kažu komšije nesrećne devojke iz Ribareve ulice, ona je bila mirna i dobra devojka.

- U šoku zbog vesti da je Marina nastradala. Ne možemo da verujemo da se ovo desilo. Njena porodica je poštena i vredna, a ona je radila kao vaspitačica. Prema svima se ophodila sa poštovanjem - neutešno pričaju komšije.

- Pa ja Marinu znam čitav život. Zajedno smo odrasle i provele detinjstvo. Da li je istina to što mi kažete? - u suzama je pitala.

- Ovo je strašno šta se desilo. U velikom sam šoku. Zajedno smo delile i dobro i zlo. Do juče smo bile zajedno, a sada je više nema.

Kako smo saznali, Marina je u porodičnoj kući živela sa ocem i majkom. Ima i brata, koji je živeo u centru Nove Pazove, ali se ponovo vratio u Ribarevu ulicu. Ove godine je, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da se oženi dugogodišnjom devojkom.

Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su u utorak jutro u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako saznajemo od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.