ŽENE UBIJENIH ŠKALJARACA SE NE SEĆAJU NIČEGA! Ne sarađuju sa policijom, NI NE ZNAJU GDE SU IM MUŽEVI BILI!
Ne sarađuju sa policijom, Foto: WWW.ENIKOS.GR

LIKVIDACIJA U ATINI

ŽENE UBIJENIH ŠKALJARACA SE NE SEĆAJU NIČEGA! Ne sarađuju sa policijom, NI NE ZNAJU GDE SU IM MUŽEVI BILI!

Policajci su pronašli kreditne kartice žrtava, kao i brojni ključevi i novčanice od 500 evra

Objavljeno:

Supruge ubijenog Igora Dedovića i Stevana Stamatovića rekle su policiji da ne znaju ko bi mogao da stoji iza njihovog ubistva koje se odigralo u restoranu u Atini, a takođe su tvrdile da ne znaju ni gde su njihovi muževi boravili u Grčkoj. Navodno, ničega što se sinoć događalo se ne sećaju.

Dve žene od kojih je jedna ranjena u pucnjavi u nedelju popodne, kada su Igor Dedović i Stevan Stamatović hladnokrvno ubijeni, policiji nisu pružile nikakve informacije o samom napadu, ali i životu koji su Dedović i Stamatović vodili pre pucnjave.

Prema pisanju grčkog "Alfapresa", rekle su da su u Grčku došle u posetu, kako bi provele praznike sa porodicom. Međutim, policajcima su rekle da ne sećaju gde borave, a da su došle taksijem.

Jedna od dve žene (grčki mediji nisu objavili o kojoj je reč) kazala je da zna da je njen muž begunac, ali su obe rekle da su im profesionalne aktivnosti muževa, kao i njihovo učešće u kriminalnim poslovima, potpuna nepoznanica.

Policajci su, piše isti portal, pronašli kreditne kartice žrtava, kao i brojni ključevi i novčanice od 500 evra.

Podsetimo, u sinoćnoj pucnjavi u restoranu u Atini nepoznati, maskirani napadači ušetali su u restoran u kom su Dedović i Stamatović sedeli sa porodicama. Hladnokrvno su u njih ispalili 20 hitaca i pobegli. Čitava akcija opisana je kao brza u trajanju od tridesetak sekundi, a u pucnjavi je ranjena i supruga jednog od kriminalca, koja je kao i žrtve napada odmah prevezena u bolnicu.

Nemiloj sceni svedočila su i njihova deca, a grčki mediji su jutros preneli da se jedno od njih i dalje nalazi u bolnici pod nadzorom psihologa i psihijatra zbog velikog šoka koje je pretrpelo. Sigurnosne kamere snimile su napadača, ali su grčki mediji preneli ono što je snimcima zabeleženo verovatno neće biti od velike pomoći istražiteljima.

Zasad je poznato da je u pucnjavi učestvovalo najmanje četiri osobe koje su se sa lica mesta odvezle džipom i za kojima se intenzivno traga. Javnost u Grčkoj zgrožena je zločinom. Inače, Dedović je slovio za jednog od vođa škaljarskog klana, dok je Stamatović bio na čelu zagoračke grupe.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.