MARKO JE UBIJEN NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Likvidiran je po sličnom SCENARIJU kao njegov KUM ŠKALJARAC
Sa lica mesta, Foto: Printscreen/Youtube/Masan Lekic Official

Likvidiran pred decom!

MARKO JE UBIJEN NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Likvidiran je po sličnom SCENARIJU kao njegov KUM ŠKALJARAC

Naime, Goran Radoman je bio pripadnik škaljarskog klana

Objavljeno: 15:03h

Kotoranin Marko Vuković (41), koji je u petak oko 18.30 brutalno likvidiran ispred svoje troje maloletne dece, najverovatnije je žrtva profesionalnog i plaćenog ubice, a istraga njegovog smaknuća usmerena je i na šverc kokaina.

Likvidacija se desila na parkingu ispred OŠ "Borislav Pekić" u Ulici Danila Lekića Španca na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a istraga se vodi u više pravaca, a jedan od ključnih tragova je trgovina narkoticima, u koju je ubijeni Vuković navodno bio umešan.

Navodno, Vuković, koji je bio pomorac, učestvovao je u švercu velikih količina kokaina iz Južne Amerike u Evropu i to tako što je bio deo posade prekookeanskih brodova. Iako Vuković navodno nije pripadao nijednom kriminalnom klanu, pa ni škaljarskom, ni kavačkom, poznavao je dosta ljudi iz tog miljea i zahvaljujući svom pomorskom poslu i umeću, počeo je navodno da radi prljav posao. Sumnja se da je radio za više grupa. Postoji mogućnost da se nekome zbog toga zamerio i da je zato platio glavom, piše Srbija danas.

Najnovija informacija koja je isplivala jeste ta da je pre skoro 5 godina na sličan način likvidiran i Goran Radoman sa Cetinja, kome je ubijeni Marko bio kum.

Naime, Goran Radoman, pripadnik škaljarskog klana, ubijen je krajem februara 2015. godine u podzemnoj garaži u Ulici Jurija Gagarina 26 na Novom Beogradu.

Ubica je sačekao da Radoman parkira automobil marke BMW i krene ka liftu koji vodi do stana u potkrovlju u kojem je živeo. U trenutku kada je Radoman zakoračio iz garaže ka liftu koji je udaljen nekoliko metara, ubica je ka njemu iz automatskog oružja ispalio veći broj metaka.

Pretpostavlja se da je na oružju bio prigušivač. Radoman je podlegao povredama na licu mesta, a ubica je uspeo da pobegne.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.