CRNI KOMBI SU VOZILI BUGARI: Zaustavljen je na granici Srbije i Bugarske, svašta su POKUŠALI DA SAKRIJU (FOTO)
Cigarete i rakija, Foto: Uprava carine

Pokušaj kriumčarenja!

CRNI KOMBI SU VOZILI BUGARI: Zaustavljen je na granici Srbije i Bugarske, svašta su POKUŠALI DA SAKRIJU (FOTO)

Četvorica bugarskih državljana koji su iz te zemlje krenuli ka Holandiji, carinicima su na prelazu rekli da sa sobom ne nose ništa što bi trebalo da prijave

Objavljeno: 20.01.2020. 15:14h

Carinici su u saradnji sa policijom 17. januara 2020. godine na ulazu graničnog prelaza Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja 30 litara rakije i 19 boklsova cigareta koje su putnici pokušali da sakriju u kombiju kojim su putovali.

foto: Uprava carine

Četvorica bugarskih državljana koji su iz te zemlje krenuli ka Holandiji, carinicima su na prelazu rekli da sa sobom ne nose ništa što bi trebalo da prijave.

Ipak, detaljnom kontrolom kombija kojim su putovali, utvrđeno je da se pri samom dnu prtljažnika nalazi 5 kartonskih kutija sa po 6 litara rakije. Reč je o ukupno 30 litara bugarske rakije ''Pešterska''.

foto: Uprava carine

Potom su carinici ispod zadnjeg sedišta, kao i u prednjem delu automobila otkrili ukupno 19 boksova cigareta sa bugarskim akciznim markicama, među kojima je najviše bilo cigareta marke ''davidof''.

Podsećamo da je kada su u pitanju cigarete i žestoka alkoholna pića, dozvoljeno sa sobom poneti 50 cigareta, kao i 1 litar žestokog alkoholnog pića.

(Espeso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media