VLADAN TVRDI DA JE IMAO PREKID FILMA! Marka je ubo tačno u SRCE, kod sudije je IMAO SRAMNO OPRAVDANJE
Vladan Živković, Foto: Facebook

STRAŠNO!

VLADAN TVRDI DA JE IMAO PREKID FILMA! Marka je ubo tačno u SRCE, kod sudije je IMAO SRAMNO OPRAVDANJE

Osumnjičeni je inače vojni kuvar

Objavljeno:

Vladan Živković (41) iz Sombora, koji je osumnjičen da je nasmrt izbo Marka Đurovića (28), posle zločina je redovno dolazio na posao i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo, kaže jedan od njegovih kolega.

Osumnjičeni je inače vojni kuvar koji je zaposlen u Prvom centru za obuku u Somboru.

Po rečima kolega, Vladan živi na Prvomajskom bulevaru i to na samo pedesetak metara udaljenosti od mesta ubistva.

- Niko od kolega nije mogao ni da nasluti da je Vladan sposoban da uradi ovako nešto jezivo. Malo je reći da smo u šoku i da još uvek ne možemo da poverujemo da je počinio ubistvo - ističu njegove kolege iz Prvog centra za obuku.

Vladan Ž. je osumnjičen da je 13. januara na Prvomajskom bulevaru u Somboru, nasmrt izbo sugrađanina Marka Đurovića (28), i to naočigled njegovog oca. Na saslušanju kod tužioca je izjavio "da jeste izbo Marka, ali nakon što je on njega ošamario".

Inspektorima je ispričao i da su ga otac i sin gurali, a on se samo branio.

- Navodno je izjavio da je u tom trenutku imao prekid filma - kaže izvor Kurira i dodaje da je kamera sa apoteke na Prvomajskom bulevaru snimila čitav zločin.

- Na snimku se vidi kako je Vladan Ž. u prolazu, tačnije prilikom mimoilaženja, nešto promrmljao u pravcu Đurovića, koji je šetao sa ocem. Zatim se vidi kako Đurović prvi kreće ka osumnjičenom. Navodno ga je ošamario i odgurnuo. Posle toga, osumnjičeni je izvadio nož i dva puta ga zario Đuroviću u srce - kaže izvor i dodaje da policija nije pronašla nož kojim je ubistvo počinjeno.

(Espreso.co.rs/ Apatinske novine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.