OVO JE VLADAN KOJI JE UBIO MARKA? Nastavio je da dolazi na posao KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO (FOTO)
Vladan ubio Marka, Foto: Facebook

UŽAS!

OVO JE VLADAN KOJI JE UBIO MARKA? Nastavio je da dolazi na posao KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO (FOTO)

Kako pričaju kolege u kasarni, primećivalo se da je Vladana nešto mučilo

Objavljeno:

Vladan Živković (41) iz Sombora uhapšen je zbog sumnje da je 13. januara na Prvomajskom bulevaru u Somboru ubio sugrađanina Marka Đurovića (28).

Prema saznanjima bliskim istrazi, osumnjičeni za ovo ubistvo je profesionalni vojnik koji 17 godina radi kao kuvar u Prvom centru za obuku u kasarni Aerodrom u Somboru.

Kako piše Srpski telegraf, Vladan živi na Prvomajskom bulevaru, i to na samo pedesetak metara od mesta ubistva, a prema tvrdnjama pojedinaca koji su imali uvid u snimak kamera koje su zabeležile trenutak ubistva, navodno je ubijeni Marko najpre udario ili ošamario Vladana, koji je potom uzvratio kobnim ubodom nožem.

- Osumnjičeni je izašao iz kafane da kupi cigarete i po povratku iz prodavnice naleteo je na Marka i njegovog oca. Nešto je promrmljao, došlo je do koškanja, mladić ga je odgurnuo, a onda ga je osumnjičeni napao nožem i zadao mu dva uboda u srce. Za sada nož kojim je počinjen zločin, nije pronađen - navodi izvor.

Od zadobijenih povreda mladić je preminuo, a napadač je pobegao.

- Niko od kolega nije mogao ni da nasluti da je Vladan sposoban da uradi ovako nešto jezivo. Malo je reći da smo u šoku i da još uvek ne možemo da poverujemo da je počinio ubistvo - ističu njegove kolege iz Prvog centra za obuku.

Na posao posle ubistva?

Kako pričaju kolege u kasarni, primećivalo se da je Vladana nešto mučilo, ali malo je pričao o svojim problemima.

- Znali smo da ima problema u porodici, da je pred razvodom. Živi sa sinom, dok mu je supruga otišla da radi u Nemačku. Situacija u porodici ga je mučila, bio je pomalo rastrojen, ali je na poslu bio savestan i odgovoran radnik. Posle ubistva, za koje je osumnjičen, redovno je dolazio na posao, kao da se ništa nije dogodilo - dodaje jedan od kolega osumnjičenog Vladana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.