MARKOV UBICA JE PROFESIONALNI VOJNIK? Novi detalji zločina u Somboru, OSUMNJIČENI ISPRIČAO KAKO GA JE IZBO
Ubijeni Marko Đurović, Foto: Facebook

otkriveno

MARKOV UBICA JE PROFESIONALNI VOJNIK? Novi detalji zločina u Somboru, OSUMNJIČENI ISPRIČAO KAKO GA JE IZBO

Vladan je u policiji priznao šta je uradio, ali je istovremeno tvrdio da nije nameravao da ubije Marka

Objavljeno:

Vladan Ž. (42) iz Sombora, koji je osumnjičen da je 13. januara, oko 18.30, ispred apoteke na Prvomajskom bulevaru u ovom gradu sa dva uboda nožem usmrtio Marka Đurovića (28), u ponedeljak će biti salušan u Višem javnom tužilaštvu. On je profesionalni vojnik u Prvom centru za obuku na Aerodromu u Somboru i već 17 godina radi kao kuvar.

Kako prenose "Novosti", Vladan je u policiji priznao šta je uradio, ali je istovremeno tvrdio da nije nameravao da ubije Marka, već da je to navodno uradio prilikom koškanja sa mladićem i njegovim ocem Draganom. Inspektorima je ispričao i da su ga njih dvojica navodno gurala, a on se samo branio.

Od kada je objavljena vest da je uhapšen, Somborci koji ga poznaju pričaju da ga je supruga napustila i otišla u Nemačku, da su navodno pred razvodom i da Vladan živi sa sinom. Situacija u porodici ga je, kažu, mučila, bio je pomalo rastrojen, ali je na poslu bio savestan i odgovoran radnik. Posle ubistva, za koje je osumnjičen, redovno je dolazio na posao.

foto: Facebook

Izvor blizak istrazi navodi da su napad zabeležile sigurnosne kamere sa susednih objekata i policija raspolaže tim snimkom.

- Osumnjičeni je izašao iz kafane da kupi cigarete i po povratku iz prodavnice naleteo je na Marka i njegovog oca Dragana. Nešto je promrmljao, došlo je do koškanja, mladić ga je odgurnuo, a onda ga je osumnjičeni napao nožem i zadao mu dva uboda u predelu srca - navodi izvor.

Markov otac Dragan ispričao je, za "Novosti", da je njegov sin napadnut čim je izašao iz apoteke.

- Bio je mrak i pala je magla, pa nisam dobro video šta se dešava, ali kada sam hteo da pomognem sinu, on mi je rekao: "Tata, ovaj me ubode nožem, čuvaj se". Tek tada sam ugledao nož u rukama ubice - rekao nam je Dragan Đurović.

Kolege iznenađene

Osumnjičeni Vladan Ž. stanuje pedesetak metara od mesta gde je počinjeno ubistvo u naselju Selenča. Niko od njegovih kolega nije mogao ni da nasluti da je sposoban da uradi ovako nešto jezivo.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.