UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MARKA IZ SOMBORA! Tereti se da je ubo mladića 2 puta u SRCE!
Policija, ilustracija, Foto: PRINTSKRIN/FACEBOOK

dolijao?

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MARKA IZ SOMBORA! Tereti se da je ubo mladića 2 puta u SRCE!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova...

Objavljeno: 16:28h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su V. Ž. (1978) iz Sombora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

On se sumnjiči da je 13. januara ove godine, u Prvomajskom bulevaru u Somboru, nasrnuo na dvadesetosmogodišnjeg mladića, koji je u tom trenutku bio u šetnji sa ocem, i nožem mu zadao dve ubodne rane. Od zadobijenih povreda mladić je preminuo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Porodica i prijatelji u neverici da im nema omiljenog Marka

- Još ne mogu da poverujem da sam u trenu ostao bez mog Marka. Kada smo te večeri krenuli u šetnju ništa nije slutilo da će se desiti nešto loše - rekao je Dragan Đurović, neutešni otac.

Otac je sve opisao šta se desilo:

- Išli smo Prvomajskim bulevarom, kada je Marko rekao da hoće da svrati u apoteku, da uzme sirup protiv kašlja. Bilo je oko 18.30 - priča Dragan.

Čim je mladić izašao iz apoteke, po rečima oca, ispred njega se pojavio nepoznati muškarac sa kapom na glavi, i mrmljajući, prišao Marku, koji ga je malo odgurnuo u stranu, ne sluteći šta će ga nakon toga zadesiti.

- Bio je mrak i pala je magla, pa nisam dobro video šta se dešava, ali kada sam hteo da pomognem sinu, on mi je rekao: "Tata, ovaj me ubode nožem, čuvaj se".

- Tek tada sam ugledao nož u rukama ubice. Iz džepa sam uzeo mobilni telefon da pozovem hitnu pomoć i policiju, da pomognem sinu, a on je pokušao da uđe u apoteku. Nije stigao do vrata, pao je na asfalt - pričao je tada Dragan za Novosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.