KLAO SAM SE ZBOG SUDIJE I JOKSE! Ispovest Zorana Jeličića (51) koji je hteo da se ubije u sudu, SVE JE REKAO
Zoran Jeličić, Foto: Filip Plavčić/Printscreen

Ispovest!

KLAO SAM SE ZBOG SUDIJE I JOKSE! Ispovest Zorana Jeličića (51) koji je hteo da se ubije u sudu, SVE JE REKAO

Sakrio sam mali žilet u džep od farmerki. Bilo mi je svejedno da li ću ostati živ. Lekari su mi rekli da je malo falilo da sebi prerežem arteriju.

Objavljeno:

Zoran Jeličić (51), pripadnik „valjevske grupe“, koji je 20. novembra 2019. pokušao da se zakolje u sudnici Specijalnog suda, u svojoj ispovesti otkriva da je hteo da se ubije zbog sudije Svetlane Aleksić i svedoka-saradnika Nebojša Joksovića Jokse (49), u procesu protiv Darka Šarića (49), kojeg ona štiti! On navodi da je sudiji hteo da dokaže da iza ubistva bivšeg boksera Željka Đedovića (30) stoji Joksa, a ne on.

- U pritvoru sam proveo 10 godina, a sudija mi je branila da kažem istinu. Tada sam odlučio da se ubijem, revoltirano sam se vratio na pult za optužene i prerezao sam sebi vrat. Lekari su mi rekli da je malo falilo da prerežem arteriju. Ušili su me u bolnici, a na putu do kuće u Pambukovicu kod Valjeva onesvestio sam se i tri sata sam ležao na putu. Da nije naišao neki taksista, bio bih sigurno mrtav - navodi Jeličić, koji na vratu ima vidljiv ožiljak.

On je juče pratio suđenje iz posebne prostorije. U Specijalni sud je došao sa narukvicom na ruci i parolom: „Hvala Apelacionom sudu“, koji mu je ukinuo pritvor.

Pušten je iz Centralnog zatvora jer mu je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kojem je bio 50 dana.

Na suđenju „valjevskoj grupi“ optuženi Milan Lazarević, zvani Laza Bombaš, (51) juče je zatražio izuzeće sudije Svetlane Aleksić, jer mu nije dozvolila da postavlja pitanja okrivljenom Nebojšu Goloskokoviću o ulozi Nebojše Joksovića u ubistvu Đedovića.

Valjevska grupa“ uhapšena je 2009. godine, a suđenje još traje

Pripadnici ove grupe se terete za ubistvo bivšeg boksera Željka Đedovića (30), nelegalno držanje oružja, iznude i maltretiranje.

Optuženi su Milan Lazarević, Zoran Jeličić, Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković.

Tražio bombonu, a sudija ga pitala s kim će da se ljubi!

Jedan optuženi je juče rekao da ima proliv i da povraća u isto vreme. Tražio je mentol-bombonu, ali se sudija našalila i rekla da ne zna s kim će da se ljubi u boksu za optužene! I još se smejala!

- Nadam se da se ovaj zahtev ne odnosi na mene. Bio sam u zatvoru, ali ne pripadam toj populaciji - uzvratio je Milan Lazarević Bombaš .

Bonus video:

(Espreso.co.rs/alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.