SVAKI DAN IDEMO NA GROBLJE, IĆI ĆU NA SVAKO SUĐENJE! Neđeljko je SVIREPO ubio Miloša, otac otkriva OD ČEGA STREPI
Neđeljko je SVIREPO ubio Miloša, Foto: Printscreen/facebook

STRAŠNO!

SVAKI DAN IDEMO NA GROBLJE, IĆI ĆU NA SVAKO SUĐENJE! Neđeljko je SVIREPO ubio Miloša, otac otkriva OD ČEGA STREPI

Život bez sina, kako kaže, veoma je težak

Objavljeno:

Pripremno ročište Neđeljku Đuroviću za ubistvo studenta Miloša Mileusnića u januaru prošle godine biće održano 21. januara u Višem sudu u Beogradu.

Na pripremnom ročištu koje je zakazano šest dana prd godišnjicu smrti stravičnog nasumičnog ubistva u haustoru zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića, Đurović bi trebalo kratko da se izjasni o krivici, onome što mu se stavlja na teret, nakon čega će postupajući zamenik tužioca i njegov branilac predložiti dokaze koji bi trebalo da se izvedu tokom glavnog pretresa.

Otac ubijenog studenta Miloša kaže da očekuje da će ubica njegovog sina biti osuđen na maksimalnu kaznu.

- Ne znam kakve olakšavajuće okolnosti može da ima ubica mog sina. Pa ipak, postoji strepnja da će dobiti manju kaznu... Ja ću odlaziti na svako suđenje, a žena i ćerka neće, jer ne bi mogle da to izdrže i podnesu - priča Goran Mileusnić.

Kako kaže, nada se da će pravosuđe stati na put ubicama poput Đurovića, ističući da mora preventivno da se deluje kako bi se ubuduće izbegli ovakvi zločini.

Život bez sina, kako kaže, veoma je težak.

- Kada ustanem, ne znam gde se nalazim, ali onda moram da se trgnem. Svaki dan idemo na groblje, sad se bliži godišnjica. Ljudi kad nas vide samo tužno gledaju, jer ne znaju šta da kažu - priča Mileusnić.

Podsećamo, nakon noći navodno provedene na društvenim mrežama, osumnjičeni Neđeljko Đurović, nezadovoljan svojim životom, rano ujutro izašao je na ulicu i nožem nasmrt izbo Miloša, koga je tad prvi put video. Ubistvo se dogodilo na Zvezdari, u Ulici Dimitrija Tucovića.

Nesrećnog Miloša je izbo nožem i pobegao, a uhapšen je ubrzo jer je po gradu pravio incidente. Snimci kamera koji su pregledani pokazali su da je reč o istom mladiću koji je ubio Mileusnića.

Optužen je za teško ubistvo, počinjeno na svirep i podmukao način.

Neđeljko Đurović je prvobitno u policiji nakon hapšenja navodno priznao sve, ali je dan kasnije sve negirao.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.