MANIJAK U OBRENOVCU ONANIŠE NA TINEJDŽERKE, LIŽE PRST I DOBACUJE UŽASNE GADOSTI: Građani u panici ZBOG DECE!
Uznemirenje i panika u dvema obrenovačkim srednjim školama koje dele isto dvorište traje desetak dana, Foto: Google Earth

LUDILO MOZGA

MANIJAK U OBRENOVCU ONANIŠE NA TINEJDŽERKE, LIŽE PRST I DOBACUJE UŽASNE GADOSTI: Građani u panici ZBOG DECE!

Moja ćerka i njene drugarice su to primetile pre oko nedelju dana

Objavljeno: 08:57h

Manijak starosti oko 50 godina danima uznemirava učenice srednje Poljoprivredno-hemijske škole i Gimnazije u Obrenovcu. Čim ih ugleda, ovaj za sada nepoznati, najblaže rečeno egzibicionista,vreba devojčice sa terase zgrade i onaniše.

Uznemirenje i panika u dvema obrenovačkim srednjim školama koje dele isto dvorište traje desetak dana, a sve je počelo kada su učenice primetile muškarca srednjih godina na terasi zgrade koja se nalazi preko puta školske kapije. Majka T.L. zabrinuta je za ćerku kao i svi roditelji, pa iz predostrožnosti, neznajući o kakvom manijaku je reč, želi da sačuva anonimnost. U izjavi za „Alo!“ navodi da ju je strah za dete jer se časovi popodne završavaju kada već padne mrak.

- Moja ćerka i njene drugarice su to primetile pre oko nedelju dana. Kako se pojave na odmoru van školske kapije, on ustaje sa stolice na terasi u kojoj ih vreba, počinje da im maše, dodiruje genitalije, liže srednji prst i radi slične grozote - uznemireno za „Alo!“ priča majka T.L.

Učenice su pokušale da fotografišu muškarca za kojeg se sumnja da ima između 40 i 50 godina i da živi na trećem spratu zgrade, pa se na fotografiji vidi kako sedi ispod klime odakle traži svoje žrtve.

- Kada vidi da su izašle, odmah ustaje i prati ih pogledom, počinje da maše i da se dodiruje - dodaje majka pa kaže:

- Tu školu pohađa dosta đaka i mnogo devojčica. Časovi se nekad završavaju i po mraku i jednostavno, posle ovakvih upozorenja naše dece brinemo prvenstveno za njihovu bezbednost. Takvi ljudi su nepromisljeni, jer kad moze da svašta radi sa terase, sigurna sam da nema strah da to uradi i na drugi način - zabrinuto konstatuje majka T.L.

O čitavom slučaju deca su obavestila i razrednog starešinu koji je, prema rečima naše sagovornice, i više nego korektno odreagovao i obavestio dalje rukovodstvo škole.

- Rekao im je da se ne zadržavaju van školskog dvorišta, a naročito ne u blizini zgrade dotičnog muškarca, kao i da ne komuniciraju sa njim. Ne zna o kome je reč, ali preduzeće dalje mere. Kao i da se u slučaju bilo kakvog problema deca mogu obratiti dežurnom nastavniku koji je u dvorištu škole - kaže majka.

Očekuje se da o celom slučaju u Obrenovcu bude upoznata i policija.

BONUS VIDEO:

ČISTIO POD KADA SE STAKLO SRUČILO NA NJEGA! Ovo se dešava jednom u milijardu puta, ali ON NIJE IMAO SREĆE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.