DIREKTORKA ŠKOLE NA CERAKU OTKRILA 1 NEOBIČAN DETALJ: Ovo nikome nije jasno!
Cerak, ilustracija, Foto: Espreso

užas!

DIREKTORKA ŠKOLE NA CERAKU OTKRILA 1 NEOBIČAN DETALJ: Ovo nikome nije jasno!

Policija je danas privela D.S. (44), za koga se sumnja da je prišao devojčicama!

Objavljeno: 17:04h

Nepoznati muškarac ušao je, u ponedeljak posle podneva, u OŠ "Ujedinjene nacije" na Ceraku i pozvao devojčice koje su sedele na klupama da ih vodi u "Mek". One, na sreću, nisu prihvatile poziv, a roditeljima su ispričale šta se desilo. Policija je danas privela D.S. (44), za koga se sumnja da je prišao devojčicama.

Prema rečima direktorke Vesne Radovanović Penevski, sve se dešavlo u trenutku kada je u holu škole bilo mnogo roditelja, koji su došli po decu posle završetka prepodnevne smene. Među njima je bio i stranac, koji se obratio učenicama četvrtog razreda.

- To lice se ničim nije izdvajalo od ostalih, da bi neko posumnjao u njega i odmah reagovao - priča Radovanović Penevski.

- On je prišao devojčicama, pozvao ih da ih vodi u restoran brze hrane, što su one odbile, ustale i otišle. On se zadržao u školi još desetak minuta i izašao. Deca nam nisu ništa prijavila, već su ispričale roditeljima, kada su stigle kući. Oni su došli u školu, pogledali smo snimak i devojčice su prepoznale muškarca.

Odmah smo slučaj prijavili policiji, gde su nam rekli da pretpostavljaju o kome je reč i školskoj upravi. Na sreću, sve se dobro završilo.

Kada su roditelji učenica saznali šta se desilo, putem vajber grupe obavestili su i ostale. Na slici sa snimka vidi se muškarac, kome je jedna noga u gipsu, kako ulazi u školu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.