SRPSKE ELITNE PROSTITUTKE IMAJU SPECIJALNE NADIMKE: Ovako je funkcionisala MAKRO MAFIJA u Srbiji!
Uhapšeni članovi grupe koja se bavila prostitucijom, Foto: MUP

poznati detalji

SRPSKE ELITNE PROSTITUTKE IMAJU SPECIJALNE NADIMKE: Ovako je funkcionisala MAKRO MAFIJA u Srbiji!

Organizatori grupe se sumnjiče da su organizovali i fizičko obezbeđenje stanova u kojima su se žene bavile prostitucijom

Objavljeno: 14.01.2020. 13:16h
  • 34

Članovi grupe koji su uhapšeni zbog sumnje da su se bavili prostitucijom u Srbiji i BIH, njih 22, sebi i angažovanim ženama davali nadimke kako ne bi bili otkriveni, a zatim su svoje usluge oglašavali sredstvima javnog informisanja!

Organizatori grupe se sumnjiče da su organizovali i fizičko obezbeđenje stanova u kojima su se žene bavile prostitucijom, a kontrolisali su takođe dolaske njihovih klijenata. Zatim su, kako se sumnja, novac prikupljen od obavljenog "posla" delili među sobom u skladu sa zadacima koje su obavljali.

foto: MUP

Uloga policajca koji se našao među uhapšenima bila je da kontinuirano prikuplja podatke o određenim osobama i vozilima i na taj način omogući krimi-grupi da nesmetano posluje.

Prilikom pretresa stanova i prostorija koje koriste osumnjičeni policija je oduzela veću sumu novca, 176 mobilnih telefona, 12 laptopova, kao i internu dokumentaciju koju su članovi vodili. Takođe, pronađena je i privremeno oduzeta manja količina opojne droge, municija, kao i četiri vozila koja su korišćena u izvršenju ovog krivičnog dela.

foto: MUP

Podsetimo, reč je o pripadnicima dve organizovane krminalne grupe i to jedne koju je sačinjavalo 16 lica - T. D, G. Š, M. S, P. D, M. J, J. Z, R. N, S. N, Lj. P, K. D, i V. R, i druge u kojoj su bili - M. T, V. Đ, V. P, T. J, S. N, M. R, S. D i T. H. Uhapšeni policajac bio je zaposlen u PO za Grad Beograd.

Kako je "Blicov" izvor ranije kazao, ova organizacija jača je od kriminalne grupe Mihaila Maksimovića čemu u prilog govori činjenica da su pre samo nekoliko dana proslavili 15 godina postojanja.

(Espreso.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media