JEVTIĆ JE SASLUŠAN! Govorio je potpuno ČUDNE STVARI!
Miroljub Jevtić, Foto: Printscreen

dalji koraci

JEVTIĆ JE SASLUŠAN! Govorio je potpuno ČUDNE STVARI!

Oni su juče uhapšeni po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da je Jevtić primio mito od 10.000 evra preko posrednika Burzanovića u službenim prostorijama

Objavljeno:

U Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušan je direktor JP "Infrastruktura železnice" Miroljub Jevtić, a očekuju se saslušanja ostalih osumnjičenih za primanje mita u vezi sa eksproprijacijom zemljišta, saznaje Tanjug.

Jevtić je prema Tanjugovom izvoru, u formalnom i neformalnom delu razgovora govorio potpuno kontradiktorne stvari.

Pored Jevtića, juče su u ovom slučaju uhapšeni Dragoslav Burzanović, član Nadzornog odbora Privrednog društva Ratko Mitrović" iz Novog Sada, i dvojica advokata iz tog grada - Zoran Stojanović i Vladislav Kostić.

Oni su juče uhapšeni po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da je Jevtić primio mito od 10.000 evra preko posrednika Burzanovića u službenim prostorijama.

Tužilaštvo je juče saopštilo da su advokati od strane Jevtića neosnovano i nepotrebno angažovani na poslovima eksproprijacije zemljišta na trasama brzih pruga, te da postoji osnovana sumnja da su deo uplaćenog novca od JP Infrastruktura železnice" po osnovu fakturisanih usluga u višemilionskim iznosima, kao mito, preko posrednika, predavali Jevtiću.

Pojedini beobradski listovi u međuvremenu su objavili , pozivajući se na nezvanične izvore, da su osumnjičeni spremni na nagodbu uz priznanje krivice, a prema drugim izvorima moguće je da će se braniti negiranjem.

Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti o daljim koracima u ovoj istrazi i da li će tražiti da se osumnjičenima odredi pritvor.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.