SLUČAJ KOJI JE OSTAVIO CELU SRBIJU BEZ REČI: Opljačkao kutiju u kojoj se skuplja novac za bolesno dete!
Viktor Mitić, Foto: Printscreen

strašno

SLUČAJ KOJI JE OSTAVIO CELU SRBIJU BEZ REČI: Opljačkao kutiju u kojoj se skuplja novac za bolesno dete!

Na snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere, a koji je predat leskovačkoj policiji, vidi se mladić koji ulazi u pekaru, prilazi pravo kutiji, iz nje izvlači šakom prikupljeni novac i izlazi napolje

Objavljeno:

U pekari “Mara” u Leskovcu se juče desila nesvakidašnja i bizarna pljačka kada je za sada neidentifikovan mladić opljačkao kutiju u kojoj se prikuplja novac za lečenje trogodišnejg Viktora Mitića.

Na snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere, a koji je predat leskovačkoj policiji, vidi se mladić koji ulazi u pekaru, prilazi pravo kutiji, iz nje izvlači šakom prikupljeni novac i izlazi napolje.

Video snimak Leskovčani su već počeli masovno da dele po društvenim mrežama uz komentare pune gorčine i osude zbog onoga što su imali prilike da vide.

Pretpostavlja se da je lopov isplanirano ušao baš u tu pekaru koja je do sada prikupila preko 50.000 dinara za lečenje malog Viktora, što je bilo ranije i objavljeno na društvenim mrežama.

Viktor je rođen kao zdrava beba sa ocenom deset. Bio je obomatan oko pupčanika 36 sati i bez plodove vode. Petog dana života, EEG glave pokazuje proširenu desnu komoru mozga i hematom.

Prvi put je hospitalizovan sa četiri meseca zbog definisanja prirode krize svesti i sindromske dijagnoze. Uspostavljene su dijagnoze epilepsija i hemipareza levostrano. Dva meseca kasnije, lekari predlažu da se Viktoru uradi pasaža jednjaka kada je ustanovljeno da dete ima Volvolus želuca, odnosno uvrtanje želuca koje izaziva nesnosne bolove od kojih je mogao da upadne u komu.

Viktor je od tada pod budnim okom gastroenterologa i neurologa i redovono ide na vežbice. Viktoru su neophodna novčana sredstva za medikamente i rehabilitacije.

Novac za njegovo lečenje prikuplja se preko fondacije “BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić“.

(Espreso.co.rs/Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.