CEO NOVI SAD TRAGA ZA SMOTANIM LOPOVOM IZ NOVOG SADA! Ostao je bez plena, a oko njega se sad STEŽE OBRUČ
Pljačka, Foto: Screenshot/Twitter

ipak ostao bez plena!

CEO NOVI SAD TRAGA ZA SMOTANIM LOPOVOM IZ NOVOG SADA! Ostao je bez plena, a oko njega se sad STEŽE OBRUČ

U Novom Sadu u toku je intenzivna potera za trapavim lopovom koji je pokušao da opljačka jednu zlataru u Bulevaru Jovana Dučića u novosadskom naselju Bistrica

Objavljeno:

U Novom Sadu u toku je intenzivna potera za trapavim lopovom koji je pokušao da opljačka jednu zlataru u Bulevaru Jovana Dučića u novosadskom naselju Bistrica.

Kako saznajemo incident se dogodio juče oko 15 časova, a policija polako steže obruč oko razbojnika čiji je pokušaj pljačke zabeležen bezbednosnim kamerama, a taj snimak završio je na internetu i postao hit.

Na snimku se vidi kako razbojnik razgleda nakit koji mu je pokazivala radnica zlatare, a zatim je napada biber sprejem, prska po licu i pokušava da beži.

Zastrašujući snimak napada pretvara se u tragikomičan pokušaj bekstva iz zlatare čija se ulazna vrata automatski zatvaraju i mogu se otvoriti samo tasterom ispod pulta gde stoje zaposleni.

Unezveren i očigledno nesvestan da ga kamera sve vreme snima, razbojnik je počeo u panici da pretura pult u potrazi za spasonosnim dugmetom za otključavanje vrata što mu je napokon i pošlo za rukom, ali je iz zlatare izašao bez plena.

Za krivično delo razbojništva uz napad na radnicu zlatare predviđene su kazne i do osam godina zatvora u zavisnosti od toga da li je počinilac ranije bio osuđivan za slična ili druga krivična dela a jedina olakšavajuća okolnost jeste da prodavačica, sem pretrpljenog straha, nije zadobila nikakve povrede.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.