MUŠKARAC IZ VELIKOG GRADIŠTA TUKAO MAJKU I BABU! Sukob je izbio zbog IMOVINE, a onda OTIŠAO U POLICIJU
Policija je uhapsila B.B. (32) iz Biskuplja kod Velikog Gradišta, Foto: Sonja Spasić

basilje u porodici

MUŠKARAC IZ VELIKOG GRADIŠTA TUKAO MAJKU I BABU! Sukob je izbio zbog IMOVINE, a onda OTIŠAO U POLICIJU

Do sukoba je došlo kada su njih dve odbile da na njega prevedu vlasništvo nad kućom, kombi vozilom i putničkim autom marke „audi“

Objavljeno:

Policija je uhapsila B.B. (32) iz Biskuplja kod Velikog Gradišta, zbog sumnje da je 8. januara izvršio nasilje u porodici nad svojom majkom S.B. (51) i babom G.B. (72).

Do sukoba je došlo kada su njih dve odbile da na njega prevedu vlasništvo nad kućom, kombi vozilom i putničkim autom marke „audi“. On je najpre majku više puta udario pesnicom po glavi i telu, a onda odgurnuo babu koja je pokušala da zaštiti svoju ćerku.

Pošto su obe pale, on ih je uhvatio za kosu i vukao po podu. Kad su se oslobodile, pobegle su u sobu i zaključale se. On je tada nogom razvalio vrata, ali ih nije napao, već je svoje dve maloletne ćerke iz razvedenog braka, koje su im bile u poseti za Božić, odveo kod njihove majke u Veliko Gradište.

Pri povratku, svratio je u policiju i prijavio da su ga majka i baba napale. Međutim, na licu mesta policija je zatekla dve uplakane i povređene žene i nakon toga uhapsila nasilnika. Inače, on je i ranije bio hapšen zbog nasilja u porodici, i to nad bivšom suprugom, zbog čega je 2016. godine osuđen na godinu dana zatvora, uslovno na dve godine.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.