ČABA DER OTKRIO DO SAD NEPOZNAT DETALJ O UBISTVU NA BANOVOM BRDU: Ovo će sve šokirati!
Ovo će sve šokirati!, Foto: Printscreen

NOVITETI U ISTRAZI

ČABA DER OTKRIO DO SAD NEPOZNAT DETALJ O UBISTVU NA BANOVOM BRDU: Ovo će sve šokirati!

Čaba Der je saslušan ove godine zbog ubistva u Beogradu pre godinu dana

Objavljeno: 13:25h

Pola godine nakon međunarodnog naloga za hapšenje Čabe Dera, ubice slavnih u Chanterreu, za koga se takođe sumnjalo da je izvršio ubistvo u Mađarskoj i Amsterdamu, srpsko-mađarski državljanin saslušan je u drugom slučaju ubistva.

Čaba Der je saslušan ove godine zbog ubistva u Beogradu pre godinu dana. Ubistvo je zabeležila sigurnosna kamera, na kojoj se jasno vidi kako Čaba Der, kako izlazi iz belog automobila, iznenada uzima pištolj, više puta je upucao sredovečnog čoveka u glavu i prsa dok su sastavljali kolica.

Ubica je zatim seo u automobil i napustio mesto nesreće. nebojša Marković je umro na mestu. Čaba Dera (38) saslušala je mađarska policija u utorak ujutro na zahtev srpskih vlasti.

Advokat atentatora dr. Daniel Tran je za novine potvrdio da ga ispituje i dodao da njegov klijent sarađuje sa vlastima. Prema medijskim izveštajima, Čaba Der, osumnjičen za trostruko ubistvo i prevaru, u izjavi je rekao da je ubijen i da nema drugog izbora osim da izvrši atentat.

On je dodao da vozač u belom automobilu nije bio svestan svog plana, bio je šokiran nakon ubistva i razdvojio se.

Pored najnovijeg slučaja u Srbiji, Čaba Der se sumnjiči da je u septembru 2018. godine ubio hrvatskog muškarca sa hladnokrvnim preduzetnikom iza Poljačkog centra i ubio hrvatskog muškarca u restoranu u Holandiji.

Prema informacijama, Čaba Der je takođe povezan sa ubistvom u Španiji. Tokom svog novembarskog ispitivanja, srpsko-mađarski muškarac rekao je da je za ubistvo u Mađarskoj koristio pištolj „Maćeha“ Škorpion i rekao policiji gde se nalazi oružje koje je sakrio u Budimpešti. Kasnije su ga vlasti pretražile i povele Čabu Dera sa sobom, ali nisu pronašle oružje.

(Espreso.co.rs / index.hu)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.