KNELE JE NALUPAO ŠAMARE LIKU KOJI MU SE MRŠTIO U KLUBU: Izvadio je TETEJAC, i PONIZIO TERAJUĆI GA DA RADI OVO
Aleksandar Knežević Knele, Foto: Facebook/legende devedesetih

LEGENDE DEVEDESETIH

KNELE JE NALUPAO ŠAMARE LIKU KOJI MU SE MRŠTIO U KLUBU: Izvadio je TETEJAC, i PONIZIO TERAJUĆI GA DA RADI OVO

Na kraju mu je rekao da pazi kome se kako obraća

Objavljeno:

Čovek koji je išao glavom kroz zid, koji je otvorio krvave devedesete, živeo brzo i pucao kad god je hteo, Aleksandar Knežević Knele, ubijen je kada je imao samo 21 godinu!

Svi koji su ga poznavali govorili su da je bio svestan rizika koje je takav život nosio i isticali da je bio oprezan. Govorili su da je spavao sa jednim okom otvorenim.

Na stranici "Legende devedesetih" objavljena je jedna od anegdita vezanih za njega.

Prenosimo vam je u celosti:

Knele je često šamarao vratare, tj. obezbeđenje klubova i splavova, zato što su se "mrštili i širili", kako je to Knele govorio. Na jednom splavu u Beogradu dok je Knele lumpovao sa svojim drugarima, jedan momak iz obezbeđenja nije imao muda da priđe i nešto kaže, nego se mrštio i provokativno gledao Kneletovu ekipu. On je to primetio, pozvao momka za svoj sto i pitao ga da li ima neki problem pa se mršti... Dečko je rekao da se gosti plaše i ako nastave tako, pozvaće svoje kolege iz obezbeđenja da ih izbace. Knele se nasmejao i u istom momentu mu udario dva šamara, izvadio tetejca i izveo tog momka napolje. Tada su oružje povadili i ostali momci iz obezbeđenja, ali i Kneletova ekipa sa Voždovca. Nakon kraće rasprave, obezbeđenje je bacilo oružje, a Knele je onog momka naterao da radi sklekove pred svima kao izvinjenje za ono što je rekao.

- Dok je radio sklekove, Knele je kleknuo do njega i na svaki sklek mu je lupio šamar, a drugoj ruci mu je bio pištolj kojim ga je držao na nišanu. Na kraju mu je rekao da pazi kome se kako obraća i vratio se na splav sa svojom ekipom gde su nastavili da lumpuju.

Više o Kneletu:

(Espreso.co.rs / Legende devedesetih)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.