PRESUDA ZORANU MARJANOVIĆU DO KRAJA APRILA? Ubrzava se suđenje, na 2 ročišta ĆE GOVORITI SVI
Zoran Marjanović, Foto: Aleksandar Stojanović

čeka se epilog

PRESUDA ZORANU MARJANOVIĆU DO KRAJA APRILA? Ubrzava se suđenje, na 2 ročišta ĆE GOVORITI SVI

U toku preostala dva dana zakazana su ispitivanja ostalih svedoka , koje je predložio zamenik tužioca Jelena Biorčević Cerović, a čija se imena pominju i u optužnici

Objavljeno:

Veće Višeg suda u Beogradu, koje sudi Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu Marjanović (33), donelo je odluku da se glavni pretres, pored 27. februara, održi i 9. i 10. marta. O ovome su pre nekoliko dana obavešteni nadležni tužilac, kao i advokati odbrane.

Poziv za svedočenje, za kraj februara, poslat je Zoranovim roditeljima Zorici i Vladimiru Marjanoviću, kumi Veri Vukomanović, Jeleninoj sestri od strica Teodori Krsmanović, kao i policajcu Borisu Puciću, koga su Marjanovići prvog pozvali i prijavili nestanak.

U toku preostala dva dana zakazana su ispitivanja ostalih svedoka , koje je predložio zamenik tužioca Jelena Biorčević Cerović, a čija se imena pominju i u optužnici.

Pored ostalih tu su vaspitačica male Jane, Jelenine i Zoranove ćerke, pevačicina frizerka, prodavačica kod koje je kupovao garderobu...

- Ako se nastavi ovim tempom, očekujem da bi suđenje moglo da se završi u roku od dva meseca, odnosno do kraja aprila - navodi sagovornik Novosti, blizak sudu.

-Posle tužilaštva na red će doći Zoranovi advokati, njih četvorica, da stave predloge za izvođenje dokaznih radnji.

Zoran Marjanović od prvog trenutka tvrdi da nije kriv i da nije ubio suprugu. Posle nekoliko meseci provedenih u pritvoru, odlukom vanraspravnog veća Višeg suda u Beogradu, pušten je da se od optužbi brani sa slobode.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.