DANI BEKSTVA I SKRIVANJA U RUPAMA PROMENILI MU IZGLED! Berberin pre i posle hapšenja nije isti EVO ZAŠTO JE TAKO
Foto: Printscreen / Facebook

detalji

DANI BEKSTVA I SKRIVANJA U RUPAMA PROMENILI MU IZGLED! Berberin pre i posle hapšenja nije isti EVO ZAŠTO JE TAKO

Malčanski berberin je nakon toga policiji umicao još nedelju dana

Objavljeno:

Nakon hapšenja otmičara dvanaestogodišnje devojčice, Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao "Malčanski berberin", na društvenim mrežama počele su da se šire informacije da nije uhapšen on jer muškarac na slikama izgleda drugačije. Međutim, istina je da ovaj višestruki povratnik izgleda drugačije jer je 17 dana proveo u bekstvu od policije, skrivajući se po šumama, napuštenim kućama i rupama u zemlji koje je pripremio pre izvršenja otmice.

Monstrum, koji je nesrećno dete oteo 20. decembra na putu do škole, a potom je odveo u zemunicu, skrovište, koje je pripremio mesecima unapred, u bekstvu je proveo 17 dana. Devojčica je, srećom, živa pronađena 10. dana opsežne policijske potrage, a svo to vreme, monstrum ju je svuda vodio sa sobom. U vreme bekstva temepature napolju nisu prelazile 7,8 stepeni u najtoplijem delu dana, a njih dvoje su danima išli peške kroz šume i kraj pruge, a noći uglavnom provodili u skrovištima u šumi ili napuštenim, hladnim kućama i šupama po selima oko Niša i Knjaževca.

Malčanski berberin je unapred spremio i neke štekove sa hranom, međutim, nakon hapšenja otkriveno je da toga nije bilo mnogo, pa je zbog toga obijao kuće kako bi pronašao nešto za jelo. Upravo to su i bili tragovi koji su policiju vodili njegovim stopama i na kraju doveli do pronalaska deteta i njegovog hapšenja.

Kada je u selu Pasjača sa devojčicom bio u jednoj napuštenoj vikendici, gde ih je zatekao vlasnik iste, Jovanović je pobegao u mrkli mrak bez jakne, a dete je konačno ostavio za sobom. Devojčica je tada pronađena u tankoj garderobi i praznoj i hladnoj kući i hitno je prevezena u bolnicu. Ispričala je da ju je hranio bombonama i tek ponekad joj davao nešto više da pojede. Bila je vidno iscrpljena...

foto: Printscreen

Malčanski berberin je nakon toga policiji umicao još nedelju dana, krijući se po šumi i rupama u zemlji koje je ranije iskopao, vratio se do svog rodnog sela Malča. Tu je, nakon što su ga komšije videle kako beži iz njihove šupe u kojoj je proveo noć, policajci pronašli u uhapsili na lokalnom groblju.

- Bio je prljav i garav kao kroz odžak da je prošao - rekla je tada za "Blic" žena na čijem imanju se Malčanski berberin jednu noć skrio i koja se sa njim srela "oči u oči".

Kada je pronađen na groblju policajci u prvi mah nisu 100 posto bili sigurni da je on jer je izgledao drugačije, prljav, znatno mršaviji, sa bradom starom barem 17 dana. Ubrzo je na lice mesta stiglo još policajaca i utvrđeno je da je u pitanju otmičar male Monike.

Zbog drugačijeg izgleda u odnosu na nekoliko fotografija koje su bile dostupne javnosti, društvenim mrežama počele su da se šire spekulacije da uhapšeni nije Jovanović, međutim MUP je ovo kratko demantovao uz reči da je identitet uhapšenog potvrđen preko DNK i da je uhapšen Malčanski berberin.

Društvenim mrežama je počela da se širi i montirana fotografija na kojoj izgleda kao da Malčanski berberin ima drugačije zube, ali u pitanju je montaža i na fotografijama "Blica", koje su nastale tokom njegovog hapšenja, jasno se vidi da Jovanović ima drugačije zube.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.