MISTERIJA SLAVKINE SMRTI DRMA SRBIJU: Pre požara čulo se zapomaganje, sumnja se da je zadavljena, UBICI NI TRAGA!
Vest o smrti Slavke Jevtić (64) izazvala je nelagodu građanima Loznice, Foto: Dragan Kadić

drama

MISTERIJA SLAVKINE SMRTI DRMA SRBIJU: Pre požara čulo se zapomaganje, sumnja se da je zadavljena, UBICI NI TRAGA!

Slavkine prve komšije ispričale su da su pre požara čule da neko lupa na Slavkina vrata, a potom i njene povike u pomoć

Objavljeno:

Vest o smrti Slavke Jevtić (64) izazvala je nelagodu građanima Loznice, naročito jer je obavijena velom misterije nakon što su njene komšije istupile u javnost rekavši da su neposredno pre nego što je vatra buknula iz njenog stana začule zapomaganje.

Naime, prema informacijama Slavkine prve komšije ispričale su da su pre požara čule da neko lupa na Slavkina vrata, a potom i njene povike u pomoć. Jedan komšija je čak rekao da je jasno čuo kako Slavka viče: "Pusti me, zvaću policiju".

Nakon toga su istrčali iz svojih stanova i videli da je Slavkin bio otključan, a kad su otvorili vrata, videli su i noge nesrećne žene u predsoblju. Istovremeno, dim je kuljao iz stana, ali prostorija u kojoj je ona nađena nije gorela.

Još nema zvaničnih rezultata istrage, ali kako mediji nezvanično saznaju Lozničanka je zadavljena oko 4.30 časova u petak ujutru i to tako što joj je ubica, zasad nepoznat, u usta stavio plastičnu kesu i delove tekstila. Od istog izvora saznaju da polomljeni vodokotlić navodno svedoči da se Slavka borila sa napadačem.

Deo stana je potpuno izgoreo, a vatrogasci su uspeli da sačuvaju i druge delove te stambene zgrade koja se nalazi u središtu grada, nedaleko od Železničke stanice i Bulevara Dositeja Obradovića.

Više rođaka nesrećne žene je ispričalo da se nije žalila da joj bilo ko ugrožava život, na bilo koji način ili zbog bilo čega. Do skoro je svoj penzionerski budžet dopunjavala tako što je negovala jednu bolesnu i staru ženu. Prestala je da radi taj posao, želeći da se, koliko je moguće, posveti sebi.

Po svedočenju sveštenika koji su dolazili u njen dom, bila je pobožna, povučena, mirna, prijatna i gostoljubiva žena. Ko je lupao na njena vrata i zašto je otvorila, u cik zore, samo je jedno od pitanja za istragu koju vodi Više javno tužilaštvo iz Šapca, čiji je dežurni tužilac uradio uviđaj. Policajci iz Loznice dobili su i pomoć iz PU Šabac, kako bi se ovaj slučaj, što pre, rasvetlio i krivac izveo pred lice pravde.

Spominje se da je Slavka nasledila stan od starca kog je dugo negovala i da je, tobože, nedavno odlučila kome će da ga ostavi posle smrti, što se nekima nije svidelo. Prema saznanjima, policija ima u rukama i snimke sa okolnih video kamera.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.