KNELETOVA LJUBAV OTKRILA NJEGOVU TAJNU: Evo šta je žestoki momak HTEO OD SUZANE MANČIĆ, a o tome se ĆUTALO!
Knele, Foto: Printscreen/Youtube/Legende devedesetih

Napokon se zna istina!

KNELETOVA LJUBAV OTKRILA NJEGOVU TAJNU: Evo šta je žestoki momak HTEO OD SUZANE MANČIĆ, a o tome se ĆUTALO!

Međutim, njegova nekadašnja devojka i najveća ljubav konačno je to demantovala

Objavljeno: 19:44h

Aleksandar Knežević Knele - žestok momak, predvodnik dizelaške generacije, često nazivan i "princem beogradskog asfalta" navodno je žarko želeo poršea Suzane Mančić. Godinama se spekulisalo da li ga je ili nije oteo loto devojci, a njegova velika ljubav otkrila je pravu istinu posle više od 20 godina.

Kako se svojevremeno pisalo, prvi vlasnik automobile bio je Vlada Kovačević Tref, a sledeći vlasnik bila je loto devojka. Dugo su kružile priče po prestonici da je Knele obožavao taj automobil i da je samo rešio da ga uzme od voditeljke.

Međutim, njegova nekadašnja devojka i najveća ljubav konačno je to demantovala.

- Nije tačno da je Knele oteo Suzani automobil! Bila sam sa njim kada ga je kupio od njenog muža, na Bubanj potoku - navodi se na Fejsbuk stranici "Legende devedesetih".

Inače, po Beogradu se i dalje prepričava događaj kada je Knele, navodno, jedne noći u prepunoj kockarnici "Jugoslavije" pred svim gostima prišao jednom muškarcu, skinuo mu s ruke "roleks" i uzeo ključeve od džipa "krajsler vrangler". Navodno, čovek koga je ponizio pred svima bio je Miodrag Cvetinović, zet Radeta Ćaldovića Ćente, i šuškalo se da je to bio početak njegovog kraja.

(Espreso.co.rs/Legende devedesetih)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.