MIGRANTI NAPALI ŽENU NA VRAČARU! Htela da ih spreči u krađi, spasle je KOMŠIJE NA JEDVITE JADE!
Ilustracija, Foto: Sonja Spasić

NAPAD!

MIGRANTI NAPALI ŽENU NA VRAČARU! Htela da ih spreči u krađi, spasle je KOMŠIJE NA JEDVITE JADE!

U Ulici patrijarha Varnave 3 petorica migranata napala ženu koja je pokušala da ih spreči u iznošenju njenih stvari

Objavljeno:

Grupa migranata napala je danas ženu u Beogradu, na Vračaru, u Ulici patrijarha Varnave 3, kada je pokušala da ih zaustavi u krađi stvari iz dvorišne ostave. Samo pukom srećom i zahvaljujući reakciji komšija i prolaznika ona je samo lakše povređena, a uhapšeni su i vinovnici incidenta koji je mogao da se završi tragedijom!

Kako saznajemo, sve se dogodilo oko 14 časova. Na ovoj adresi se inače nalaze i objekti predviđeni za rušenje i u njih su se uselili migranti kojim, prema priči stanara, često kradu i uzimaju stvari iz okolnih stanova i objekata.

- Komšinica je naišla i videla ih, a prepoznala je i svoje stvari koje su migranti pokušali da uznesu. Oni su bili u blizini kapije i potrčala je ka njima kako bi ih zaustavila – čuli smo od žene koja je očevidac događaja. Oni su krenuli bodežom ka njoj kada smo naišli suprug i ja i podrćali smo da joj pomognemo.

Na viku su odreagovali i prolaznici i uleteli su da pomognu, a iz stana je izašao i sin napadnute žene, koga su migranti pokušali da rane šilom.

- Nastao je opšti metež, pozvani su policija i hitna pomoć – rekla nam je žena očevidac.

- Oni su ubrzo stigli i uhapsili dvojicu migranata. Trojica su pobegla. Policija je ušla u objekte u kojima oni borave i tamo zatekla još nekolicinu.

Samo pukom srećom i zahvaljujući građanima žena je samo lakše povređena i bio joj je povišen pritisak. Policijski uviđaj je završen oko 16 časova, vinovnici su privedeni, a stanovniciiz Patrijarha Varnave 3 ostali su uznemireni, posebno što se incident dogodio na Badnji dan.

(Espreso.co.rs/Novosti online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.