SRAMNA ODBRANA PEDOFILA KOJI JE SILOVAO DEČAKA (13) U KLADOVU: Uništio mu je detinjstvo, a sad ima sumanut zahtev!
Maloletnici, ilustracija, Foto: Profimedia

monstrum

SRAMNA ODBRANA PEDOFILA KOJI JE SILOVAO DEČAKA (13) U KLADOVU: Uništio mu je detinjstvo, a sad ima sumanut zahtev!

Podsetimo, ovog triaestogodišnjaka, ali i njegovog druga, koji je tada imao devet godina, već je silovao komšija D.S. (35) koji je zbog toga pravosnažno osuđen na 13,5 godina zatvora

Objavljeno: 06.01.2020. 16:30h

Odbrana N.S. (20), iz okoline Kladova, koji je priznao da je sredinom 2018. godine u više navrata silovao komšiju starog 13 godina, zatražila je da se ponovo obavi njego psihijatrijsko veštačenje.

Oni tvrde da ne postoje „značajne razlike u duševnom i telesnom razvoju između osumnjičenog i žrtve“ – potvrđeno je Novostima u Višem javnom sudu u Negotinu.

N.S. koji je maloletnog komšiju prvi put obljubio u napuštenoj ribarskoj kućici na obali Dunava ne spori da je imao odnos sa trinaestogodišnjakom, ali ističe da u tom činu nije bilo nikakve prisile, već da su njih dvojica dobrovoljno pristali da imaju odnos.

Međutim, nakon što je lišen slobode zbog obljube nad maloletnikom, po nalazima veštačenja, koje je Više javno tužilaštvo zatražilo, pokazalo se da postoji značajna razlika i u godinama, ali i u njihovom fizičkom i mentalnom stanju. Odbrana to sada osporava i, uz zahtev za novo veštačenje, traži za svog klijenta – oslobađajuću presudu!

- Mališan, koji je već bio žrtva silovanja, bio je na lečenju u Beogradu - priča izvor iz istrage.

- Kada se vratio, N. S. mu je poslao poruku da se vide na starom mestu. Dečak je otišao do kamene kuće na obali Dunava, gde ga je sačekao komšija i obljubio ga.

foto: Profimedia

Po povratku kući, dečak je majci ispričao šta se desilo, a ova je odmah pozvala Centar za socijalni rad u Kladovu.

- Iz ove ustanove su o događaju obavestili policiju, koja je ubrzo uhapsila N. S. - nastavlja priču sagovornik Novosti.

- Napasnik je odmah zatražio da prizna delo u zamenu za blažu kaznu, koja, u ovom slučaju, može da bude od pet do 12 godina robije. Međutim, sada odbrana traži novo veštačenje i oslobađajuću presudu.

Podsetimo, ovog triaestogodišnjaka, ali i njegovog druga, koji je tada imao devet godina, već je silovao komšija D.S. (35) koji je zbog toga pravosnažno osuđen na 13,5 godina zatvora.

- Odveo me je na obalu Dunava, na mesto koje je obraslo rastinjem, i tu je počeo da me miluje po glavi, govoreći mi: "Lepotane moj, ljubavi moja" - pričao je dečak.

Uplašen, on je pokušao da pobegne, ali je D. S. potrčao za njim, oborio ga na zemlju i napao slomljenom staklenom flašom.

- Stavio mi je grlić od slomljene flaše pod grlo i rekao mi da će me ubiti ako nešto nekom kažem - nastavio je priču dečak.

- Onda mi je skinuo pantalone i silovao me.

Posle toga, tortura se nastavila i narednih godinu dana.

- D. S. je pretio da će ubiti i mene i moje roditelje, a otac mi je umro pre dva meseca - govorio je ovaj dečak od samo 13 godina.

-Nisam smeo nikome ništa da pričam, a on je nastavio da me zlostavlja.

Prema rečima dečaka, D. S. bi mu poslao poruku i rekao mu gde da dođe.

- Silovao me je bukvalno gde je stigao - pričao je trinaestogodišnjak.

- U šumi, u napuštenoj školi, u štali...

Prema rečima ovog dečaka, D. S. ga je primoravao i da ga oralno zadovoljava, a ceo slučaj su otkrili rođaci zlostavljanog dečaka kada su u njegovom telefonu pronašli poruke koje mu je slao D.S.

(Espreso.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media