SLIKAJ SE GOLA, HOĆEŠ DA TE NAUČIM NEKE STVARI? Uhapšeni manijak iz GOLUPCA je maloletnici slao JEZIVE PORUKE!
Manijak iz Golupca, Foto: Facebook

HOROR!

SLIKAJ SE GOLA, HOĆEŠ DA TE NAUČIM NEKE STVARI? Uhapšeni manijak iz GOLUPCA je maloletnici slao JEZIVE PORUKE!

Iako je devojčica napisala da ima 12 godina, manijak je nastavio da joj šalje poruke s*ksualne sadržine

Objavljeno:

Muškarac D. L. (41) iz Golupca uhapšen je zbog sumnje da je na društvenoj mreži Fejsbuk maloletnim devojčicama slao poruke neprimerenog sadržaja.

Naime, kako je objavljeno na jednoj stranici na Fejsbuku, on je diverziji devojčice od 12 godina slao poruke u kojima je pita da li voli da priča o s*ksu i da li bi želela da je on nauči.

- Zdravo lepotice, je l' bi se dopisivala? Šta radiš mačkice? Meni ne smeta što imaš 12 godina, a je l' znaš da čuvaš tajnu? Je l' nećeš da raskineš ako ti kažem koliko imam godina? Slikaj se gola, da se vidi lice, grudi i p***a i da te pitam da li bi mi pu***a k***c? - samo su neke od stravičnih poruka koje je ovaj manijak slao navodnoj devojčici iz Kraljeva.

1 / 6 Foto: Facebook

D. L. je navodnu učenicu šestog razreda vrbovao i zvao da se vide.

Iako je devojčica napisala da ima 12 godina, manijak je nastavio da joj šalje poruke s*ksualne sadržine. Devojčica mu je potom tražila da stavi prst na bradu, da mu se vidi celo lice i tako se slika, a on je to najpre odbijao plašeći se da će ga prijaviti.

Inače, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

foto: Facebook

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.