RODITELJI DECU NISU PUŠTALI SAMU! Ovakva je sada atmosfera u MALČI - meštani konačno otkrivaju šta ih je sve snašlo
Rodno mesto pedofila, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Facebook

uhapšen

RODITELJI DECU NISU PUŠTALI SAMU! Ovakva je sada atmosfera u MALČI - meštani konačno otkrivaju šta ih je sve snašlo

Njena komšinica dodaje da su ona i komšije gotovo svakodnevno proveravali podrume

Objavljeno:

Hapšenje Malčanskog berberina posle 17 dana intenzivne potrage doneo je olakšanje meštanima sela koja su bila predmet potrage, a pre svega Malčanima gde je uhapšen Ninoslav Jovanović.

Meštani Malče u šoku su nakon saznanja da je Jovanović svoje utočište našao u njihovom mestu, a kako navode ni pomislili nisu da će se serijski silovatelj i otmičar kriti baš u mestu gde on i njegova porodica imaju kuće.

- Prethodnih dana nam je bilo veoma neprijatno. Policija je sve vreme pretraživala naš kraj, kuće... Strah je postojao sve vreme, a roditelji decu nisu puštali samu. Sada osećam olakšanje, jer deca će moći da budu mirna i da uživaju u raspustu bez straha od tog čoveka - kaže meštanka Malče.

Njena komšinica dodaje da su ona i komšije gotovo svakodnevno proveravali podrume, tavane, kao i sve pomoćne objekte i da svih ovih dana ništa nije ukazivalo da će Jovanović doći upravo tu.

- Dobro je da je uhapšen, jer strah roditelja za svoju decu u ovom kraju bio je velik. Nisu ih puštali samu nigde i sve vreme smo se držali zajedno, pričali i bili na oprezu. Sada ćemo moći da odahnemo konačno - rekla je ona.

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin uhapšen je danas nakon 17 dana potrage u Malči.

On je uhapšen nedelju dana nakon što je devojčica Monika K. koju je kidnapovao pronađena u vikendici u Pasjači.

Podsećanja radi, Moniku K. iz Suvog Dola Ninoslav Jovanović oteo je u petak 20. decembra u naselju Brzi Brod, na putu do škole. Ona je tog dana iz kuće izašla u 7.20 sati, a kamere su je poslednji put snimile osam minuta kasnije pred ulaz u Brzi Brod. Za svega nekoliko minuta, manijak ju je oteo ukradenim automobilom. Devojčicina majka Aleksandra istog dana je prijavila njen nestanak.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.