BIO JE CRN, STRAŠAN! Malčanski berberin upao je u njihovu kuću sa jednim ciljem: Ispričali su kako se sve odigralo
Foto: Printscreen

ispovest

BIO JE CRN, STRAŠAN! Malčanski berberin upao je u njihovu kuću sa jednim ciljem: Ispričali su kako se sve odigralo

Podsećamo, Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u 14.20 časova

Objavljeno:

On se sagnuo i išao prema podrumu u našem dvorištu, a ja sam se popeo na kauč i video ga. Otvorim vrata i on počne da beži. Ja sam ga udario metlom, ali on je brzo trčao i pobegao", ovako priča Petar Cekić koji je u u svojoj kući spazio Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin koji je ubrzo nakon toga pronađen i uhapšen na groblju u Malči.

- Mnogo smo se uplašilili kad smo ga videli. Pričao je nešto, nismo ga razumeli šta priča. Ja sam ga videla pred vratima. Brzo je trčao niz dvorište. Muž je pojurio za njim, a ja sam pala i udarila ruku. Bio je crn, strašan - nadovezuje se na priču Petrova supruga Svetlana koja je takođe potrčala, ali on je brzo pobegao.

Njih dvoje misle da je Ninoslav Jovanović u njihovo dvorište ušao jer je želeo da stigne do zamrzivača u podrumu kako bi uzeo hranu.

- Celo selo se uplašilo od njega, da sam mogao da ga stignem, ja bih ga drugačije udario metlom - ističe Petar Cekić.

Njegova supruga Svetlana za kraj je dodala da joj je žao što su se njegovi roditelji toliko namučili sa njim kroz život, kao i što nije lečen kako treba, tragedije bi do sad mogle biti izbegnute.

Podsećamo, Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u 14.20 časova u policijskoj akciji na malčanskom groblju.

U potragu je bilo uključeno više od 300 policajaca iz Niša, Zaječara, helikopterska jedinica, žandarmerija, psi tragači, kao i termovizijske kamere.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.