MONSTRUM SE KRIO U OVOJ RUPI NA GROBLJU! Pogledajte UŽAS koji je zatekla policija tamo! (FOTO)
Malčanski berberin j euhapšen posle 17 dana potrage, Foto: Nemanja Nikolić, Facebook

jezuv prizor

MONSTRUM SE KRIO U OVOJ RUPI NA GROBLJU! Pogledajte UŽAS koji je zatekla policija tamo! (FOTO)

Istraga će da otkrije kako je izbegavao policiju 17 dana

Objavljeno:

"Malčanski berberin" skrivao se u zemunici, a istraga će pokazati koliko dana je ovde proveo i kako je 17 dana uspevao da izbegne policijsku poteru.

Ninoslav Jovanović (46) uhapšen je danas oko 14 sati na groblju u selu Malča, koje se nalazi na oko 20 kilometara od centra Niša.

Pink.rs donosi eksluzivne fotografije mesta na kojem se skrivao - reč je o zemunici, pored koje su pronađene flaše i drugi predmeti, koji jasno pokazuju da je Ninoslav ovde proveo neko vreme krijući se od policijske potrage.

Kako je pao "Malčanski berberin"?

Berberin, koji je osumnjičen za otmicu 12-godišnje Monike Karimanović 20. decembra, uhapšen je zahvaljujući vrlo dobroj saradnji građana i policije. Naime, jedan od meštana Malče primetio je danas Jovanovića kako izlazi iz njegovog domaćinstva, odnosno iz senika, gde se najverovatnije krio.

Taj meštanin odmah je obavestio policiju da je video Malčanskog berberina i sve policijske patrole koje su bile locirane u selu Malča, dale su se u potragu za višestrukim silovateljem i otmičarem.

Potraga je brzo urodila plodom, pa je Malčanski berberin pao u zasedu, koja je postovljena na groblju. On nije uspeo da pruži otpor policiji i brzo je savladan.

Prema našim saznanjima on izgleda veoma umorno i iscrpljeno, bio je savblatnjav i odmah je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, sproveden nazadržavanje zbog krivičnih dela koje je učinio od 20. decembra, kada jekidnapovao 12-godišnju Moniku. Nakon policijskog zadržavanja od 48 sati, bićesprovoden na saslušanje u nadležno tužilaštvo u Nišu. I dalje su na licu mesta,prvenstveno na groblju i okolini, jake policijske snage.

Dodaje da su Berberinu stavljene lisice na ruke i da će, u skladu sa zakonom, biti osuđen na adekvatnu zatvorsku kaznu.

Fotografije mesta na kome se skrivao Malčanski berberin pogledajte OVDE.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.