VERENIK POGINULE SANJE (25) OBJAVIO SNIMAK VERIDBE! Ovo je pretužno, NJEGOVE REČI BOLE (VIDEO)
Tanja i Mladen verili su se pre 7 meseci, Foto: Printscreen/Facebook/Mladen Vasiljević

potresno

VERENIK POGINULE SANJE (25) OBJAVIO SNIMAK VERIDBE! Ovo je pretužno, NJEGOVE REČI BOLE (VIDEO)

Porodica tvrdi kako ne izlazi iz svoje sobe, gleda slike i plače

Objavljeno:

Tragedija koja je zavila Žitkovac u crno, a u u kojoj je nastradala Tanja Jović (25) dogodila se u noć između srede i četvrtka kada se zajedno sa verenikom vraćala sa proslave reprize Nove 2020. godine.

Na društvenim mrežama Mladen Vasiljević se oprostio od svoje verenice, teškim i potresnim rečima. "Otišao je moj anđeo! Moja radost! Moja sreća! Moj biser! Moja ikona! Moja kraljica! Moja boginja! Moja ljubav najveća! Moje sve na svetu! Moj život će biti prazan bez tebe jer ti si bila moje sunce! Moje svitanje! Zbog tebe sam se budio! Zaboraviti neću tvoj najlepši osmeh! Tvoje srce veliko ko zemlja! Tvoja duša najveća! Moje ljubavi više nema! Sreća moja najlepša! Volim te najviše na celom svetu anđele moj", napisao je on.

Da se ova tragedija može nazvati nesagledivom pokazuje i činjenica da su planirali svadbu za drugu polovinu ove godine. - Proslavili smo doček Nove godine u kući sa našom ćerkom Tanjom (29) i budućim zetom Mladenom. Tanja i Mladen su odlučili da odu u hotel za prvo veče nove godine. Tanja je bila radosna. Sa veselja u hotelu nam je slala fotografije. Nakon toga naš svet je potonuo. Javila se naša prija, Mladenova majka i rekla da su imali udes i da je Tanja nastradala - rekla je kroz plač Milina Jović, majka nastradale Tanje. Kako kažu njeni rođaci, njen verenik od preključe je zaključan u svojoj sobi i nikog ne pušta da uđe unutra.

Verili su se prošle godine
Verili su se prošle godine foto: Printscreen/Facebook/Mladen Vasiljević

- Samo gleda slike i plače. Niti jede niti pije vodu. Oni su se verili prošle godine, Trebalo je da se venčaju, zakazali smo svadbu za 1. avgust, a umesto venčanja, spremamo joj sahranu – skrhkana od bola pričala je njena majka Milina.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.