Kristijan pokušao da se ubije u zatvoru? Žestoki momak u depresiji! (FOTO)

teško mu pada zabela

Kristijan pokušao da se ubije u zatvoru? Žestoki momak u depresiji! (FOTO)

Osuđeni kriminalac se nalazi u teškom psihičkom stanju zbog čega je naneo sebi ozbiljne povrede po telu metalnim predmetom
Objavljeno:

Osuđeni kriminalac Kristijan Golubović nalazi se u teškom psihičkom stanju zbog čega je u noći između nedelje i ponedeljka nameo sebi povrede po telu metalnim predmetom, rekao je izvor iz Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu. Kristijan je u zatvoru primio paket, ali od koga? Odgovor vas neće mnogo začuditi! Od kada je pre mesec stigao u zatvor na izdržavanje kazne duže od četiri godine, Kristijan je pokazivao znake depresije. Razgovori sa zatvorskim psihologom nisu dali rezultat. Stanje se posebno pogoršalo prošlog vikenda u dane uskršnjeg praznika.

Međutim, pravni zastupnik Kristijana Golubovića advokat Gvozden Grgur rekao je da je njegov branjenik u izuzetno dobrom psihičkom i fizičkom stanju. Čeda: Niko ne zna ko je rektor BU, ali svi znaju ko je Kristijan! - On je čovek koji je 22 godine proveo na robiji i koji nikada nije pokušao samoubistvo, pa nema razloga da to uradi i sada. On je sada u svetu spremanja tužbi. Pre neki dan smo se čuli telefonom i najavio je da će tužiti sve medije koji pišu loše o njemu. Najviše su ga iznervirali naslovi da Stanija treba da ga poseti u zatvoru i da je doživeo kliničku smrt - rekao je njegov advokat Gvozden Grgur.
Kristijan Golubović osuđen je na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom. U istražnom zatvoru je proveo više od tri godine što mu je uračunato u izdržavanje kazne. (Espreso.co.rs/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.