BERBERIN JE MONIKU ŠIŠAO NOŽEM, PA PRED NJOM PALIO KOSU! Sve vreme je izgovarao jednu JEZIVU REČENICU
Foto: Printscreen Facebook

drama

BERBERIN JE MONIKU ŠIŠAO NOŽEM, PA PRED NJOM PALIO KOSU! Sve vreme je izgovarao jednu JEZIVU REČENICU

Potera za zločincem i dalje traje

Objavljeno:

"Grej se sad i uživaj u mirisu svoje kose".

Tim monstruoznim rečima je Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, plašio uplakanu Moniku Karimanović koju je oteo 20. decembra sa ciljem da ispuni svoju bolesnu fantaziju.

To nam je otkrio izvor blizak porodici, koji je od samog početka potere učestvovao u poteri za Berberinom i potrazi za Monikom. Naš sagovornik je na mnogim mestima gde se Ninoslav krio sa devojčicom bio prvi, čak i pre policije.

- On nju nije šišao makazama nego nožem. Palio je svu kosu koju joj je skinuo sa glave pred njom i vikao joj:"grej se sad i uživaj u mirisu svoje kose". Monika je samo to ponavljala u bolnici kada je spašena... - kaže za SrbijuDanas.com izvor.

Danas je 15. dan potrage za Ninoslavom Jovanovićem, koji je 20. decembra oteo dvanaestogodišnju Moniku Karimanović na putu do škole.

Potraga za Monikom je trajala danima, a zahvaljujući vrednim ljudima koji su po teškom terenu i strašnim vremenskim uslovima tragali za njom, ona je pronađena posle 10 dana pakla.

Potera za zločincem i dalje traje, a prema poslednjim informacijama pretražuje se teren u okolini Niša, Knjaževca i Svrljiga.

(Espreso.co.rs/Srbija danas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.