OTKRIVEN TAJNI PLAN MALČANSKOG BERBERINA: Namerno je uzeo ovaj posao da bi posmatrao Moniku, a onda je URADIO OVO!
Foto: Pritnscreen

jezivo

OTKRIVEN TAJNI PLAN MALČANSKOG BERBERINA: Namerno je uzeo ovaj posao da bi posmatrao Moniku, a onda je URADIO OVO!

Policija još uvek traga za Malčanskim berbernom

Objavljeno: 03.01.2020. 20:17h
  • 4

Intezivnu potragu vrši čak 300 policajaca, a mi vam detaljno otkrivamo kako je Ninoslav Jovanović napravio plan da otme Moniku Karimanović (12).

Ninoslav se pošto je treći put izašao iz zatvora, zaposlio. Radio je na javnim radovima u potezu gde je Monika nestala. Da slučaj bude još bizarniji berberin je imao posao gde - šišao živu ogradu.

- Ninoslav je radio neko vreme baš na tom delu puta kuda je prolazila Monika. On je nju tu video i počeo da prati svaki njen korak - rekao nam je izvor blizak istrazi. - Dolazio je i u Suvi Do gde je nadgledao kako teče dnevna rutina porodice Karimanović.

Malčanski berberin je namerno ostavio tragove u Orešcu, Miljkovcu, Glogovcu i Jasenoviku jer je imao samo jedan cilj.

- On u tim selima ima rođake i naravno da je znao da će policija tamo da ga traži - otkrio nam je izvor.

- Namerno je posejao tragove tako da policiju odvuče na drugu stranu, a zapravo je sve vreme bio u majčinom rodnom selu. To što policija nije mogla dugo da ga pronađe je bio deo njegovog lukavog plana. Kada je oteo Moniku on je odmah odvezao u Pasjaču. Tamo je živela njegova majka i on dobro poznaje teren. Znamo da je menjao lokaciju nekoliko puta, ali sve je to bilo u ataru sela Pasjača.

Da podsetimo, Monika je oteta 20. decembra između Suvog Dola i Brzog broda. Devojčica je tim putem išla u školu. pronađena je posle deset dana opsežne potrage. Trenutno je u bolnici i oporavlja se.

(Espreso.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media