DABOGDA I TEBI UZELI DETE, ŽELIM TI SREĆNU NOVU: Stravična pretnja osvanula na njegovom profilu, Leskovac u panici!
Ilustracija, Foto: Printscreen / Facebook

Jeziva poruka!

DABOGDA I TEBI UZELI DETE, ŽELIM TI SREĆNU NOVU: Stravična pretnja osvanula na njegovom profilu, Leskovac u panici!

Marjan kaže da ne zna o kojoj osobi se radi

Objavljeno:

Marjan Barjamović iz Leskovca dobio je jezivu i uznemirujuću poruku u novogodišnjoj noći preko Fejsbuka od žene za koju tvrdi da je ne poznaje, a ceo slučaj je prijavio policiji.

Poruku je dobio od osobe sa profila za koji još uvek nije utvrđeno da li je pravi ili lažan. Ta osoba mu je poželela da mu u ovoj godini otmu dete.

- Da bog da da i tebi otmu dete. To ti želim za Novu godinu - pisalo je u poruci koju je poslala osoba koja na Fejsbuku ima profil kao Snežana Popović.

Marjan je poruku obajavio na svom profilu, a ispod fotografije napisao:

- Sve dok se ovaj slučaj ne reši ja svoje dete ne puštam u školu, iznenadna poruka za novu godinu, nepoznata žena, molim sve moje prijatelje da dele ovo.

Marjan kaže da ne zna o kojoj osobi je reč, niti da se sa bilo kim zamerio da bi mogao da mu uputi poruku ovako jezive sadržine.

- Ja imam dve kćeri i jednog sina i moram da vam priznam da sam jako uplašen. Još uvek ne znam da li je ovo lažni profil ili ne, sa kojeg mi je poslata poruka. Ako je neko i pokušao da se našali, verujte, tako se ne šali sa ljudima. Od kada sam dobio poruku, ja i žena ne spavamo. Najstarija ćerka mi ima 11 godina i ona već sve razume. Dete je uplašeno - kaže Barjamović.

(Espreso.co.rs/Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.