MONSTRUM MALČANSKI BERBERIN SE MASKIRAO U BABU? Možda trenutno izgleda BAŠ OVAKO! (FOTO ROBOT)
Foto robot - Ninoslav Jovanović prerušen u babu, Foto: ilustracija/profimedia, Print Screen

spreman na sve

MONSTRUM MALČANSKI BERBERIN SE MASKIRAO U BABU? Možda trenutno izgleda BAŠ OVAKO! (FOTO ROBOT)

Policija proverava svaku rupu, svaki zabačeni kutak, sve što bi moglo da bude sumnjivo

Objavljeno:

Izvor blizak istrazi i potrazi za Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin, rekao je za medije kako je moguće da se prerušio u žensku osobu.

Iz tog razloga ne proveravaju se samo muškarci koji prođu pored punkta, nego i sve žene. Srbija za ovih silovateljem traga već 15 dana.

Sumnja se da je on u ženskoj odeći, da se prerušio u babu. Iz tog razloga napravili smo foto robot, kako bismo dočarali kako otprilike može da izgleda Jovanović ovako prerušen.

foto: ilustracija/ Profimedia

Podsetimo, potraga za Malčanskim berberinom i dalje je intezivna, a danas je već petnaesti dan, kako se za njim traga. Meštani Malče uplašeni su. Strahuju da mi "Berberbin" ponovo mogao da otme dete sada, nakon što je pronađena Monika Karimanović koju je vukao za sobom od 20. decembra po svim mestima na kojima se kretao.

Na terenu se i dalje nalazi oko 300 pripadnika policije, dok se Vojska povukla nakon što je oteta devojčica pronađena. U mestima: Malča, Orehovac, Glogovac, Miljakovac na svakih sto metara stoje policijski punktovi, tvrde meštani.

Policija proverava svaku rupu, svaki zabačeni kutak, sve što bi moglo da bude sumnjivo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.