ŽRTVA MALČANSKOG BERBERINA PROGOVORILA O UŽASU OD PRE 30 GODINA: Pokušao da je siluje i ošiša, otac je JEDVA spasao
Pojavila se nova žrtva Malčanskog berberina, Foto: MUP

detalji užasa

ŽRTVA MALČANSKOG BERBERINA PROGOVORILA O UŽASU OD PRE 30 GODINA: Pokušao da je siluje i ošiša, otac je JEDVA spasao

Nesrećna žena je poverila da je svoje iskustvo sa Berberinom proživela ispočetka kada je čula da je oteo Moniku Karimanović (12)

Objavljeno:

Pojavila se nova žrtva Malčanskog berberina. Meštanka Malče posle skoro 30 godina nam je ispričala da je Ninoslav Jovanović pokušao da je siluje i ošiša.

- Sada imam 49 godina. Sve se dogodilo kada sam imala 20, a on 17 godina - počinje ispovest uplašena žena.

- Sreo me u selu, stalno me pratio i opsedao, a onda je jednog dana je heteo da me siluje. Još uvek vučem traume i ovo što se dešava danas mi je samo sipalo so na ranu.

Nesrećna žena je poverila da je svoje iskustvo sa Berberinom proživela ispočetka kada je čula da je oteo Moniku Karimanović (12).

- Ne znam kako sam uspela da se iskobeljam iz njegovih ruku. Bežala sam kao luda. Naravno, jurio me sve vreme, a onda je negde ispred moje kuće uzeo jednu letvu i lupio me po glavi. Moj otac je čuo da se nešto dešava pa je istrčao iz kuće. Kada ga je Ninoslav video dao se u beg. Ceo slučaj je zataškan, a na mom srcu i duši su ostali ožiljci, rane koje nikada nisu prošle.

Ovih dana meštanka Malče sedi zaključana u svojoj kući. Svi njeni rođaci i prijatelji koji znaju kroz šta je prošla su vrlo pažljivi prema njoj.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.