SANJU JE UBIO (15) METAK IZ PUŠKE: Momak (16) vitlao oružjem, nije znao DA JE NAPUNJENA!
Sanja P., Foto: Printscreen

TUGA DO NEBA

SANJU JE UBIO (15) METAK IZ PUŠKE: Momak (16) vitlao oružjem, nije znao DA JE NAPUNJENA!

Jelica P., majka ubijene devojčice, kaže da je njena ćerka živela kod babe i ujaka u Raškoj jer je tamo išla u srednju ekonomsku školu

Objavljeno: 03.01.2020. 09:58h
  • 1

Sanja P. (15) poginula je kada ju je, u selu Žutice kod Raške, iz lovačke puške slučajno upucao njen drugar M. J. (16).

Nesreća se dogodila 31. decembra kada je maloletnik tokom žurke u kući uzeo oružje i neoprezno počeo da se igra njim, piše Informer.

- Deca su napravila zabavu. Bilo je nekoliko devojčica i dečaka, a među njima Sanja i M. J. Maloletnik je pronašao pušku i počeo da vitla njom, ne znajući da je oružje napunjeno. U jednom trenutku puška je opalila, a sačma je pogodila nesrećnu Sanju. Dete je palo i više joj nije bilo pomoći - rekao je naš izvor iz istrage.

Jelica P., majka ubijene devojčice, kaže da je njena ćerka živela kod babe i ujaka u Raškoj jer je tamo išla u srednju ekonomsku školu.

- Vikendom je dolazila kući u Blace ili smo mi išli da je obiđemo. Bila je tiha, mirna i dobar đak. Pre par godina mi je preminuo suprug i ostala sam sa troje dece. Sve sam činila da ih izvedem na pravi put i da budu dobri ljudi, a eto šta se dogodilo. Čekali smo je da dođe kući za praznike, a dočekali ovo - jedva je rekla Jelica.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media