NESTAO JE SA ŽURKE I PRONAĐEN JE MRTAV: Roditelji mladića pronađenog u autu ga tražili, niko ne zna šta se desilo!
Foto: Sonja Spasić

NESTAO

NESTAO JE SA ŽURKE I PRONAĐEN JE MRTAV: Roditelji mladića pronađenog u autu ga tražili, niko ne zna šta se desilo!

- Nikada nije pio, niti se drogirao

Objavljeno: 01.01.2020. 19:25h

"Sinoć je bio na žurki. Pošto se nije vratio, jutros su roditelji počeli da ga traže. Nažalost, pronađeno je njegovo beživotno telo", ovako pričaju komšije mladića M. T. (18) čije je telo pronađeno danas oko 16 sati u automobilu parkiranom u garaži pored porodične kuće u Ulica Burgerovih u Zemunu.

Policija je na licu mesta gde vrše uviđaj, nakon čega će biti poznati detalji. Roditelji, izbezumljeni od šoka i bola, nemaju snage da izađu iz kuće zbog tragedije koja ih je zadesila. Komšije, ali i cela ulica je u šoku. Pre tragedije, kažu, usledila je agonija.

- M.T. je sinoć otišao na žurku, sa društvom je, kao i svi njegovi vršnjaci proslavljao Novu godinu. U jednom trenutku je izašao, provozao se automobilom i od tada mu se izgubio svaki trag - priča jedna od komšinica, čija su se deca družila sa preminulim mladićem.

Prema njenim rečima, kada su roditelji jutros videli da se mladić nije vratio kući, počeli su da ga traže. U jednom trenutku, ušli su u garažu i zatekli stravični prizor - telo mrtvog sina. Iako u šoku, odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali su lekari, nažalost, mogli samo da konstatuju srmt nesrećnog mladića.

Komšije: Nikada nije pravio probleme

Komšije tvrde da je M. T. bio dobar dečko, da nikada nije pravio probleme, niti se družio sa sumnjivim ljudima.

- Nikada nije pio, niti se drogirao. Voleo je automobile. Iz hobija je popravljao automobile po komšiluku. Uvek je svakome hteo da pomogne. On i njegovo društvo su često pravili žurke, organizovali su druženja, ali nikada nije bilo problema. Ne možemo ni da pretpostavimo šta se dogodilo, ni da shvatimo zašto - zaključuju komšije.

(Espreso.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media