KONAČNO PRAVDA ZA MAŠU: Francuzi na sudu zbog otmice male Srpkinje

podignuta optužnica

KONAČNO PRAVDA ZA MAŠU: Francuzi na sudu zbog otmice male Srpkinje

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Sebastijana Branšu Mišela, njegove supruge Gorin Aleksija Sandrin Branšu i njene ćerke Emelin Ulijet Kristel zbog sumnje da su 13. marta oteli dvogodišnju Mašu Prenković
Objavljeno: 21:04h

Protiv troje francuskih državljana koji su 13. marta u Beogradu oteli devojčicu Mašu (2) iz majčinih ruku, Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu.

Optužnica je podignuta protiv Sebastijana Branšu Mišela, njegove supruge Gorin Aleksija Sandrin Branšu i njene kćeri Emelin Ulijet Kristel. Oni se terete da su 13. marta u Ulici Braće Jerković iz ruku majke Mirjane Prenković oteli Mašu, koja tada nije imala ni pune dve godine.
Tužilaštvo je francuske državljane označilo kao pripadnike organizovane kriminalne grupe. U optužnici je zaključeno da je otmicu izvršio Sebastijan Branšu Mišel, koji je dete oteo iz ruku Mirjane Prenković, kojoj je u incidentu povređena ruka.
Francuzi su se, nakon izvršene otmice, automobilom "BMW" uputili prema graničnom prelazu. Okrivljena Emelin Ulijet Kristel je tada presvukla devojčicu i promenila joj frizuru kako je granična polciija ne bi prepoznala. Kada su stigli do naplate rampe u Šimanovcima, za petama im je bila policija.
Oni se tada nisu zaustavili već su probili rampu. Tada su ih presreli policijski presretači, a oni su tada pokušali da dete izbace iz vozila. Istragom je ustanovljeno da su Francuzi u trenutku otmice kod sebe imali pasoš Emelijine biološke kćeri, na koju liči dvogodišnja Maša. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.