CRNA TAČKA ODNELA JOŠ JEDAN ŽIVOT! Oliveru na pešačkom udario BMW, preminula u bolnici
Foto: Dragan Kadić

preminula

CRNA TAČKA ODNELA JOŠ JEDAN ŽIVOT! Oliveru na pešačkom udario BMW, preminula u bolnici

Prema nezvaničnim informacijama, Igor H. je prošao kroz crveno svetlo kada je Olivera prelazila ulicu

Objavljeno:

Olivera Marković (50), koja je teško povređena nakon što ju je 23. decembra u Inđiji na pešačkom prelazu udario vozač BMW, podlegla je povredama u Kliničkom centru Srbije.

Nesrećna žena teško je povređena na najkritičnijoj tački u Inđiji, raskrsnici u Ulici kralja Petra u ovom gradu, kada je dok je dok je prelazila ulicu na nju naleteo automobil marke BMW kojim je upravljao Igor H. iz Stare Pazove.

Prema nezvaničnim informacijama, Igor H. je prošao kroz crveno svetlo kada je Olivera prelazila ulicu. Zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja on je priveden, a dalja istraga utvrdiće okolnosti tragedije.

Oliverina porodica okovana je bolom i tugom, a kako pričaju za "Blic", iza sebe je ostavila dvoje dece.

- Olivera je teško povređena, ali u hitnoj pomoći su uspeli da je reanimiraju. Borila se za život u Kliničkom centru Srbije do 26. decembra kada je u 23 sata preminula. Lekari su nam javili vest odmah sutradan ujutro. Juče smo je sahranili - ispričala je za "Blic" Ružica, Oliverina najmlađa sestra.

Sa teskobom u glasu Oliverina sestra priča da se nada da će pravda stići vozača koji je usmrtio njenu sestru.

- Naš bol je veliki. Gubitak Olivere je nenadoknadiv za našu porodicu. Postupaćemo po zakonu i verujemo da će pravda biti zadovoljena. Želimo da počinilac bude propisno kažnjen jer je moja sestra ubijena - rekla je Ružica u ime cele Oliverine porodice.

Podsetimo, Olivera je poginula na raskrsnici u Ulici kralja Petra koja prestavlja saobraćajnu crnu tačku Inđije.

Tokom prethodnih godina ovde se dogodilo više od 10 saobraćajnih udesa. U septembru mesecu ove godine na istom delu puta dogodila se stravična nesreća kada je pijani vozač naleteo na automobil u kojem je poginuo Vojin (77) i njegova unuka D. Ć. (10) koja je kasnije podlegla povredama i preminula.

- Ćerku su već odvezli kolima Hitne pomoći. Znao sam da je u teškom stanju. Nadali smo se da će uspeti da se izvuče. Umrla je... Sada samo želim da čovek koji ih je ubio dobije najveću moguću kaznu koju mu propisuje naš zakon - rekao je on tada, i naveo da samo ga je sada strah da vozača "audija" ne puste iz pritvora te i da bude u zatvoru za ono što je uradio.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.