REKONSTRUKCIJA POTERE! Berberin se usred bežanja okrenuo i promenio pravac, evo i zbog čega!
Foto: Printscreen, Filip Plavčić, Profimedia

potera

REKONSTRUKCIJA POTERE! Berberin se usred bežanja okrenuo i promenio pravac, evo i zbog čega!

Devojčica je hitno prevezena u KC Niš gde je od sinoć na pregledima i posmatranju

Objavljeno:

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, več 10 dana izmiče policiji koja intenzivno traga za njim. Ovaj prepredeni višestuki silovatelj otmicu devojčice Monike K. (12), prema do sada poznatim informacijama, planirao je mesecima unapred. Po svemu sudeći dobro je osmislio najkraće puteve kroz šume i pored pruge kuda je bežao, napravio je skrovišta i znao koje kuće su napuštene i gde može da se sakrije, i zbog toga ga nije lako uhvatiti.

Uz do sada poznate informacije sa terena, rekonstrukcijom se dobija jasna slika kako je izgledao beg ovog surovog manijaka proteklih devet dana. On se danima kretao od Malče, ka Knjaževcu, a onda je promenio pravac i krenuo nazad ka Malči. Upravo se u selu Pasjača sinoć našao oči u oči sa vlasnikom vikendice u kojoj je juče krio otetu devojčicu. On je u panici pobegao, ali je Moniku ostavio za sobom.

U nedelju 29. decembra jedan od građana, koji su na preporuku policije proveravali svoje kuće i vikendice u Pasjači, sa sinom je došao da obiđe svoje prazno imanje. U tom trenutku nije ni sumnjao da je moguće da manijak bude u njegovom selu, a kamoli u njegovoj vikendici, jer je znao da je veći deo policijske istrage bio usmeren ka Knjaževcu. Čovek je video odškrinuta vrata kuće, a njegov sin kroz prozor ugledao je Malčanskog berberina unutra. Pomislivši da može biti uhvaćen monstrum je polomio prozor, iskočio kroz njega i pobegao u mrkli mrak. Devojčicu je, nakon gotovo deset dana iživljavanja i maltretiranja, ostavio za sobom. Vlasnik vikendice i njegov sin pronašli su je uplašenu i samu u jednoj od soba.

Devojčica je hitno prevezena u KC Niš gde je od sinoć na pregledima i posmatranju. Sa njom je majka, kao i psihijatri.

Za to vreme policija nastavlja intenzivnu potragu za monstrumom koji je "za dlaku" utekao. Blokirani su izlazi iz svih sela oko Pasjače, brojne patrole su na terenu, sela nadleću helikopteri. Kako je saopšteno Malčanski berberin je naoružan i vatrenim i hladnim oružjem, i policija s velikim oprezom traga za njim.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.