OVO JE ZASTRAŠUJUĆE: Otkriveno šta je MALČANSKI BERBERIN stalno ponavljao MALOJ MONIKI!
Monika Karamanović, Foto: MUP

ISKRENO

OVO JE ZASTRAŠUJUĆE: Otkriveno šta je MALČANSKI BERBERIN stalno ponavljao MALOJ MONIKI!

On je odmah pozvao načelnika PU Niš Slavišu Virijevića i obavestio ga da je Monika pronađena. Uniformisani policajci stigli su za par minuta

Objavljeno:

On kaže da ju je iz policijske baze javljeno da je građanin prijavio da je video nekog muškarca kako iskače kroz prozor njegove kuće. Koji minut kasnije, Zlatko je stigao u ovo selo.

- Sedela je na krevetu, preplašena. Gledala je u mene, bila je bleda, bez kapi krvi. Kada sam ušao u sobu, pogledala me je i tada sam je pitao da li je ona Monika Karimanović. Dobio sam potvrdni odgovor. Tada je rekla „Nemojte da me bijete, molim vas.“ Rekao sam joj da sam ja policajac i da ne brine, da je sada na sigurnom - priča Zlatko za Informer.

On je odmah pozvao načelnika PU Niš Slavišu Virijevića i obavestio ga da je Monika pronađena. Uniformisani policajci stigli su za par minuta.

- Sve vreme sam bio pored nje, nisam se odvajao. Došla je hitna pomoć i devojčica je zbrinuta. Sa svog telefona pozvao sam Aleksandru, Monikinu majku i rekao joj da joj je ćerka pronađena. Monika je sa majkom kratko razgovarala, dao sam joj telefon samo da joj Aleksandra čuje glas - kaže Zlatko Novović. Prema njegovim rečima, Monika je bila gladna i žedna. Iscrpljenost se videla na njenom licu.

-Tog dana, u nedelju, jeli su samo šećer i bombone. Dao sam joj čašu vode - kaže Novović.

- Monika mi je rekla da joj je Ninoslav Jovanović kazao da moraju da beže od policije, da ih mi jurimo i da ćemo da ih tučemo kada ih pronađemo. Tako je plašio dete - rekao je Novović za Informer. Ovaj policijski inspektor bio je 20. decembra u smeni kada je Monikina majka Aleksandra prijavila ćerkin nestanak. On joj je tada obećao da će Moniku pronaći i da će je živu i zdravu vratiti kući.

- Drago mi je da smo u tome uspeli - rekao je Novović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.