VIKAO SAM SINU DA MI DA PIŠTOLJ! Emil, čovek koji je pronašao MONSTRUMA, otvorio dušu!
Moniku je pronašao Emil Živić, Foto: Printscreen/TV Prva

svaka čast

VIKAO SAM SINU DA MI DA PIŠTOLJ! Emil, čovek koji je pronašao MONSTRUMA, otvorio dušu!

U selu Pasjača je pronašao devojčicu

Objavljeno: 11:00h

Emil Živić iz Niša, koji je juče u svojoj vikendici u selu Pasjača pronašao otetu devojčicu Moniku K., kaže za "Blic" da je još pod stresom zbog svega što se dogodilo, ali da je presrećan jer je devojčica živa.

On je ispričao da je slučajno sa sinom odlučio da svrati do vikendice koju imaju u Pasjači, a u kojoj niko ne živi.

- Prolazio sam sa sinom i rešio da svratim da obiđem kuću u Pasjači. Kada smo prišli video sam da su u suterenu jedna vrata odškrinuta, pa sam prisao da ih zatvorim. Verovatno je monstrum na spratu kuće tada čuo lupnjavu. Sin ga je video na prozoru, jer je odmah pokusao da iskoči sa druge strane - kaže Živić.

Kako priča, znao je da mora brzo da se snađe i improvizuje.

- Viknuo sam sinu "Daj pistolj!" iako nemamo oruzje, ali morao sam da se snađem. Taj čovek je odmah istrčao na drugu stranu na prozor, pa preko terase skocio na zemlju. Našao se oči u oči sa mojim sinom! - opisuje dramatičnu situaciju ovaj hrabri muškarac.

Kako kaže, Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin odmah se dao u beg preko livade.

- Krenuo sam za njim da bi video kojim putem ide i javio policiji - kaže Živić i dodaje:

"Sin je za to vreme ušao u kuću, dozivali smo "curo, curo", jer smo pratili dešavanja na televiziji, ali se devojčica nije javljala. Onda je sin ušao u jednu od soba i viknuo: "Evo je, živa je!" Obavestili smo odmah policiju - ispričao je Živić.

On kaže da nije očekivao da Jovanović sa devojčicom može da bude u njegovoj vikendici, jer je znao da se potraga bazira u selima oko Knjaževca koji je udaljen 40-ak kilometara od Pasjače. On dodaje da je zbog svega jos uvek veoma uznemiren, ali da mu je u trenu laknulo kada je video da devojčica nema povrede po licu.

- Bila je bleda kao ja sada. Samo sam je pogledao u lice, video da nema povrede po licu i onda sam bio radostan. Tri put sam se prekrstio u ime boga - kaže ovaj hrabri čovek za "Blic".

Monika K. pronađena je juče nakon gotovo 10 dana intenzivne potrage za njom i višestrukim silovateljem koji ju je oteo 20. decembra na putu do škole.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.