KADA SAM UGLEDAO MONSTRUMA... Ispovest čoveka u čijoj kući je MALČANSKI BERBERIN držao zarobljenu malu Moniku
Kuća u kojoj je pronađena mala Monika, Foto: Nemanja Nikolić

DETALJI HORORA

KADA SAM UGLEDAO MONSTRUMA... Ispovest čoveka u čijoj kući je MALČANSKI BERBERIN držao zarobljenu malu Moniku

Inače, nedaleko od Emilove vikendice nalazi se kuća koja pripada majci Malčanskog berberina

Objavljeno: 08:11h

Nišlija Emil Živić, u čijoj vikendici je pronađena mala Monika Karimanović, koju je oteo Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, ispričao je svoje utiske za Novosti.

- Moj sin i ja smo otvorili vrata vikendice koja pripada mojoj tašti i ugledali Malčanskog berberina i Moniku Karimanović. Jako nam je teško. Pa zar u našoj kući da se krije? - još je u neverici Živić, koji je slučano pronašao Ninoslava Jovanovića i otetu devojčicu u selu Pasjača.

Emil je, kako nam je rekao, u nedelju došao u Pasjaču da kolje svinju. Pošto nije dugo obilazio kuću koja je pripadala njegovoj tašti, odlučio je sa sinom da svrati.

- Sada sam došao iz policije. Sin i ja smo dugo davali izjave. I dalje ne mogu da verujem šta se dogodilo - rekao nam je Nišlija. - Pod stresom sam i loše mi je. Znate ja sam srčani bolesnik i ovo mi sve teško pada. Kada sam ga ugledao, svet mi se okrenuo. Odmah smo pozvali policiju. Nismo se dvoumili nijednog trenutka. Video sam da je u kući koja je pripadala mojoj pokojnoj tašti opšti haos. Ne znam. I dalje mislim da sanjam.

Inače, nedaleko od Emilove vikendice nalazi se kuća koja pripada majci Malčanskog berberina.

Monika je pronađena u nedelju oko 16 sati. Njoj je brzo ukazana pomoć i prebačena je kolima Hitne pomoći na Dečiju hirurgiju Kliničkog centra u Nišu. Malčanski berberin je uspeo da pobegne i policija za njim traga.

Monika je nestala u petak 20. decembra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.